E-commerce

Denit biedt voor e-commerce partijen een betrouwbaar, schaalbaar en veilig cloud platform. Met onze Twin Datacenter oplossing zijn we in staat maximale beschikbaarheid voor uw bedrijfskritische applicaties te garanderen. Met managed hosting zorgen wij voor een optimale beschikbaarheid, snelheid en veiligheid van uw systemen en nemen we preventieve maatregelen om incidenten te voorkomen. En als er toch iets voorvalt, grijpen we proactief in. We richten uw omgeving volledig op maat in. Denit is maatwerk, zo simpel kan het zijn.

Managed Hosting

Managed hosting zorgt voor optimale beschikbaarheid, snelheid en veiligheid.


Twin Datacenter

Twin Datacenter zorgt voor maximale beschikbaarheid van uw applicaties.

Referenties

Denit heeft inmiddels voor veel e-commerce partijen een betrouwbaar, schaalbaar en veilig cloudplatform ingericht. Bekijk onze klantcases en lees meer over de oplossingen die wij samen met onze klanten hebben uitgewerkt.

Plan een whiteboardsessie en ga voor de beste oplossing

Iedere online omgeving is anders en iedere klant stelt andere eisen. Daarom gaan we voor een persoonlijke aanpak. Tijdens een whiteboardsessie stellen we concrete doelen voor uw online omgeving, zodat deze aan uw technische en functionele eisen voldoet. Voor nu en in de toekomst.