IT-dienstverlening

Als IT-dienstverlener ziet u uw business snel veranderen. De opkomt van de cloud zorgt voor een snelle transitie van een traditionele business naar een nieuw IT-as-a-Service businessmodel. In dit kader is het essentieel dat u uw bedrijfsstrategie aanpast. Maar hoe doet u dat? Denit kent deze problematiek en heeft al veel IT-dienstverleners succesvol geholpen met hun transitie van een “on-premise” IT-dienstverlener naar een moderne cloud integrator danwel ICT-outsourcer. Met elkaar zullen we cruciale keuzes moeten maken. Waar ligt uw toegevoegde waarde? Bij welke doelgroep en welke diensten passen daarbij? Gaat u zelf investeren in een datacenter of cloud platform of koopt u dit in? Hoe ziet uw nieuwe verdienmodel eruit? Hoe borgt u uw veiligheid, wetgeving en SLA’s? Om maar wat te noemen.

 

Wij helpen u graag met het inrichten van een betrouwbare en veilige technische oplossing maar zeker ook met het ontwikkelen van uw nieuwe businessmodel. We zien de samenwerking als een partnership. Samen kijken we hoe we onze kennis en diensten kunnen inzetten zodat u geen leverancier bent voor uw klanten, maar een vooruitstrevende IT-partner van deze tijd.

 

Staat u voor een belangrijke transitie uitdaging? Plan direct een whiteboardsessie en we gaan samen uitvinden hoe we u het beste kunnen helpen.

Private Cloud

Een Private Cloud zorgt voor maximale veiligheid, performance en controle.

Virtual Datacenter

Zelf uw eigen virtuele infrastructuur opbouwen? Kies dan voor onze IaaS dienst Virtual Datacenter.

DRaaS

DRaaS zorgt voor een snel en betrouwbaar herstel van uw data in geval van een calamiteit.

Waarom ICT-outsourcing?

Als uw ICT-omgeving aan vervanging toe is, kunt u weer opnieuw investeren in eigen hardware en randapparatuur. Maar waarom zou u nog investeren in een eigen datacenter op locatie, terwijl u ook veilig, flexibel en betrouwbaar IT-capaciteit uit de cloud kunt inkopen?

 

ICT-outsourcing – cloud computing – leidt tot:

  • Een hogere Return on Investment (ROI)
  • Een verschuiving van hoge CAPEX investeringen naar OPEX (maandelijkse kosten)
  • Aanzienlijk minder (onzichtbare) kosten “onder water”
  • MKB-bedrijven die cloudservices gebruiken, groeien 26% sneller en zijn 21% winstgevender, aldus een in opdracht van Deloitte uitgevoerd rapport

Besparen op hostingkosten

Hoe kunt u een kostenvoordeel behalen zonder dat dat ten koste gaat van de kwaliteit van uw dienstverlening? Vul uw gegevens in en download onze whitepaper. Hiermee krijgt u inzicht in de kostenvoordelen van onze hosting.

Referenties

Denit heeft voor veel IT-dienstverleners een snelle en veilige cloudinfrastructuur ingericht. Bekijk onze klantcases en lees meer over de oplossingen die wij samen met onze klanten hebben uitgewerkt.

Plan een whiteboardsessie en ga voor de beste oplossing

Iedere online omgeving is anders en iedere klant stelt andere eisen. Daarom gaan we voor een persoonlijke aanpak. Tijdens een whiteboardsessie stellen we concrete doelen voor uw online omgeving, zodat deze aan uw technische en functionele eisen voldoet. Voor nu en in de toekomst.