Software ontwikkeling

Veel software partijen maken de shift van traditionele manier van software verkopen naar SaaS. Denit kent uw business en kan u helpen met het maken van de juiste keuzes om uw businessmodel succesvol te transformeren. Deze keuzes zijn cruciaal en gaan verder dan alleen een kostenefficiënte en betrouwbare cloud infrastructuur. We helpen u ook met het ontwikkelen van uw nieuwe businessmodel. Dit doen we door u te adviseren op het gebied van uw nieuwe verdienmodel, veiligheid, privacywetgeving en SLA’s.

 

Mede dankzij onze aandeelhouder Main Capital – investeerder met een volledige focus op de software industrie –  hebben we onze kennis en ervaring van de ISV markt nog verder vergroot. We hebben inmiddels al veel software partijen succesvol geholpen met hun transitie van een “on-premise” naar een recurring SaaS model. We zien de samenwerking als een partnership. Samen kijken we hoe we onze kennis en diensten kunnen inzetten zodat u zich kunt blijven focussen op de corebusiness: het ontwikkelen van software.

 

Staat u voor een belangrijke transitie uitdaging? Plan direct een whiteboardsessie en we gaan samen uitvinden hoe we u het beste kunnen helpen.

Managed Hosting

Managed hosting zorgt voor optimale beschikbaarheid, snelheid en veiligheid.

Virtual Datacenter

Zelf uw eigen virtuele infrastructuur opbouwen? Kies dan voor onze IaaS dienst Virtual Datacenter.

Twin Datacenter

Twin Datacenter zorgt voor maximale beschikbaarheid van uw applicaties.

SaaS Hosting

Denit biedt een hoogwaardige cloud omgeving die optimaal aansluit bij uw webapplicaties.

Referenties

Denit heeft inmiddels al veel software partijen succesvol geholpen met hun transitie van een “on-premise” naar een recurring SaaS model. We zien de samenwerking als een partnership. Bekijk onze klantcases en lees meer over de oplossingen die wij samen met onze klanten hebben uitgewerkt.

Plan een gratis whiteboardsessie

Iedere online omgeving is anders en iedere klant stelt andere eisen. Daarom gaan we voor een persoonlijke aanpak. Tijdens een whiteboardsessie stellen we concrete doelen voor uw online omgeving, zodat deze aan uw technische en functionele eisen voldoet. Voor nu en in de toekomst.