Anti-DDoS

Last van DDoS-aanvallen? Laat Denit uw webdienst beschermen.

Like

Geen zorgen
Standaard onderdeel van onze managed dienstverlening.

Closed Lock

Beschermd door de NaWas
Leidt DDoS-verkeer om en stuurt het ‘schoon’ terug.

Web

Subtiele preventie
Uw website blijft altijd bereikbaar voor gebruikers tijdens een DDoS-aanval.

Geen zorgen over DDoS-aanvallen

Anti-DDoS apparatuur is zeer kostbaar, terwijl u natuurlijk niet elke dag wordt aangevallen. Denit is lid van de Nationale Wasstraat (NaWas) en profiteert zo van de collectieve inkoop van anti-DDoS apparatuur. Voor ons betekent dat een betaalbare oplossing. Voor u betekent dit dat u standaard, als onderdeel van onze managed dienstverlening, ook beschermd bent. Zonder extra kosten.

DDoS-aanvallen: helaas niets nieuws onder de zon

Het is alom bekend dat bedrijven en overheidsinstellingen in toenemende mate te maken krijgen met distributed denial-of-service (DDoS) aanvallen. DDoS-aanvallen zijn zeer eenvoudig online te bestellen en/of zelf uit te voeren en daarom populair.

Het doel van zo’n aanval: uw websites en applicaties voor korte of langere tijd onderuit halen. Dit gebeurt door servers te bestoken met zo’n grote hoeveelheid aanvragen dat deze overbelast raken. De aanvallen kunnen echter ook geavanceerder en gewiekster zijn: ook met minder IP-verkeer is een online dienst down te krijgen. Het precieze aantal DDoS-aanvallen per dag is onbekend, maar onderzoek van NBIP toont aan dat er minstens 3 aanvallen op Nederlandse bedrijven per dag plaatsvinden. Daarnaast tonen diverse onderzoeken aan dat wereldwijd het grootste deel van de IT-specialisten er ooit wel een keer mee te maken heeft gehad. Het meest verontrustende feit: het aantal DDoS-aanvallen blijft de laatste jaren maar stijgen en stijgen.

Hoe werkt de NaWas?

De Nationale Wasstraat leidt ‘vuil’ DDoS-verkeer om naar eigen apparatuur en keert deze ‘schoon’ terug naar uw servers. Dat maakt de NaWas een subtiele oplossing waardoor u zelfs tijdens een DDoS-aanval bereikbaar blijft. Een rigoureuze aanpak, zoals bijvoorbeeld blackholing (al het verkeer wordt geblockt) of geoblocking (verkeer buiten een bepaalde regio wordt geblokkeerd), is dus niet nodig.

Standaard onderdeel van onze dienstverlening

Als Denit diensten voor u beheert dan maakt deze geavanceerde en geautomatiseerde anti-DDoS bescherming onderdeel uit van onze dienstverlening. Daar hoeft u niets voor te doen. Want dat regelen wij voor u, 24×7.

Bekijk de voordelen van onze dienstverlening ook op onze Managed Hosting pagina.

Anti-DDoS

Bescherm uw online dienst of applicatie optimaal tegen serieuze bedreigingen van buitenaf. Download onze gratis brochure ‘On demand beveiliging tegen DDoS-aanvallen’.

Wij komen graag bij u langs

Graag maken we kennis met u en uw organisatie. We verplichten u tot niets.

Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op.

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu