Schaalbaarheid

Snel oplossingen realiseren voor elke uitdaging - met de juiste voorraad en mensen

Tools

Optimalisaties
Met slimme methoden meer uit uw resources halen.

Truck

Schaalbare capaciteit
On demand schalen – Denit heeft alle resources beschikbaar.

Bulb

Eigen expertise
Denit is niet afhankelijk van derden dankzij in-house expertise.

Schaalbare capaciteit

Schaalbaarheid: iedereen heeft er wel eens van gehoord, maar wat betekent het nou eigenlijk in de context van de cloud? Heel simpel gezegd is een schaalbare IT-infrastructuur geschikt om snel aangepast te worden aan de actuele load of vraag. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat een bepaalde applicatie flink belast wordt waardoor tijdelijk extra computing power nodig is. Dit gebeurt bij voorkeur automatisch, op basis van vooraf gedefinieerde omstandigheden, zodat eindgebruikers niets merken van wat er achter de schermen gebeurt.

Schaalbaarheid is volgens Denit:

  • Snel resources up- en bijschalen
  • Automatisch schalen van workloads (infrastructure-as-code)

Bij ons groeien uw resources mee met uw behoefte aan capaciteit. U kunt onbeperkt capaciteit uitbreiden en later weer terugschalen op ieder gewenst moment. We hebben alles on demand beschikbaar, waardoor we snel op uw behoefte kunnen reageren.

Optimalisaties

Een tekort aan capaciteit leidt tot performance-verlies. Het bijschakelen van extra resources biedt veelal uitkomst, maar er zijn nogal wat situaties waarin dat niet de meest efficiënte oplossing is.

Denit biedt slimme alternatieven om het uiterste uit uw bestaande omgeving te halen. Eén daarvan is caching. Hiermee kunnen statische elementen op bijvoorbeeld een website gecached worden zodat de database minder belast wordt met queries. Deze elementen kunnen bij wijze van spreken kant-en-klaar uitgeserveerd worden aan de eindgebruiker. Dat levert niet alleen snelheidswinst op, maar in het geval van websites ook een betere indexering in search engines.

Last but not least helpt containerisatie bij het vereenvoudigen van applicaties, het optimaliseren van cloud-instances (meer halen uit minder resources) en levert het significante snelheidswinst op.

Denit: de juist mensen

Denit heeft uitstekende architecten en techneuten die de klantvraag begrijpen. We zijn dus niet afhankelijk van derden en kunnen u van a tot z adviseren.

Waarin we ons echt onderscheiden? We gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Ongeacht de cloud omgeving: Private, Public of Hybrid. Wij zijn er om u te ontzorgen. Automatisch schalen met Amazon en Kubernetes of OpenShift? Geen probleem, wij hebben de juiste mensen klaar staan.

Benieuwd wat Denit voor u kan betekenen?

Wij beheren uw platform, zodat u zonder zorgen kunt ondernemen. Bij Denit zitten klantgerichtheid, proactiviteit en ontzorging in het DNA. Bekijk onze klantcases en lees meer over de oplossingen die wij samen met onze klanten hebben gerealiseerd.

Benieuwd hoe wij schaalbaarheid nog meer aanpakken?
Lees meer over onze werkwijze bij de volgende diensten:

Wij komen graag bij u langs

Graag ontmoeten we u voor een kop koffie om onze kennis over Kubernetes met u te delen. Zonder verplichtingen. Want bij Denit draait het allemaal om de juiste klik.

Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op.

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu