Veiligheid

Security is een serieuze aangelegenheid. Wij helpen u om de kieren te dichten.

Closed Lock

Security op maat
Volledig afgestemd op
uw situatie en type data.

Key

Certificering
ISO 27001 en 9001
gecertificeerd.

Clipboard Text

Scala aan diensten
Van firewalls, anti-ddos bescherming tot automatische pentesten.

Maak van security geen ondergeschoven kindje

Over veiligheid wil men nog wel eens luchtig doen. ‘Dat overkomt mij toch niet?’ Voorkomen is in dit geval veel beter dan genezen, want security incidenten hebben vrijwel altijd vervelende gevolgen. Vraag uzelf af: zijn onbereikbaarheid voor klanten, misgelopen omzet, mogelijke boetes vanuit de Autoriteit Persoonsgegevens en flinke reputatieschade het waard om niet te investeren in preventieve maatregelen? Bij Denit zien we security daarom nooit als een losstaande zaak, maar als geïntegreerd onderdeel van de bedrijfsstrategie.

Onmisbaar voor bedrijfscontinuïteit

Daar zijn meerdere redenen voor: security is onmisbaar voor de bedrijfscontinuïteit, is voor steeds meer organisaties (zeker voor software bedrijven) een randvoorwaarde voor de ontwikkeling van succesvolle producten en draagt bij aan de reputatie van uw bedrijf. Het is daarbij cruciaal om mens en machine met elkaar op één lijn te brengen. Technisch gezien is het, met de juiste expertise en controls, goed mogelijk om applicaties en platforms veilig te ontwikkelen of veilig te maken. Maar de menselijke component is minder makkelijk te sturen: medewerkers kunnen uit onwetendheid of per ongeluk een security-incident veroorzaken. Daarom is het zaak om in de gehele bedrijfsstrategie security een centrale rol te geven.

Denit kan daarbij helpen. Voor elke use case adviseren wij u graag welke preventieve maatregelen er kunnen worden genomen. Onze architecten denken hierover graag met u mee. Uiteindelijk maakt u zelf een afweging in de te nemen maatregelen versus het risico.

ISO gecertificeerd

Wij stellen de kwaliteit van onze dienstverlening en de beveiliging van vitale informatie altijd voorop. Uw omgeving wordt beheerd door een gerenommeerde managed provider met een ISO 9001 en ISO 27001 certificering.

Lees meer over onze ISO certificeringen

ISO certificeringen

Anti-DDoS dienst

DDoS-aanvallen worden steeds populairder. Dagelijks zijn Nederlandse bedrijven hier het slachtoffer van. De anti-DDoS dienst van Denit beschermt uw organisatie tegen DDoS-aanvallen en voorkomt dat u onbereikbaar bent voor uw klanten.

Lees meer over onze werkwijze bij de volgende diensten:

Kom eens kennismaken

Wilt u meer informatie over één van onze veiligheidsoplossingen en hoe dit binnen uw dienstverlening past? Graag ontmoeten we u voor een kop koffie om onze visie op veiligheid toe te lichten. Zonder verplichtingen. Want bij Denit draait het allemaal om de juiste klik.

Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op.

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu