Beschikbaarheid

Beschikbaarheid is gemeengoed voor Denit. Wilt u de continuïteit van uw dienstverlening waarborgen? Kies 100% beschikbaarheid. Kies Denit.

Managed Hosting

Managed hosting zorgt voor optimale beschikbaarheid, snelheid en veiligheid.

Virtual Datacenter

Zelf uw eigen virtuele infrastructuur opbouwen? Kies dan voor onze IaaS dienst Virtual Datacenter.

Twin Datacenter

Twin Datacenter zorgt voor maximale beschikbaarheid van uw applicaties.

Private Cloud

Een Private Cloud biedt u maximale veiligheid, performance en controle.

Loadbalancing

Loadbalancing zorgt voor een betere performance en een hogere beschikbaarheid.

DRaaS

DRaaS zorgt voor een snel en betrouwbaar herstel van uw data in geval van een calamiteit.

100% uptime

Naast high-availability features, anti-DDoS services, load balancing en server clustering beschikt Denit over meer technieken om beschikbaarheid te garanderen. Denk bijvoorbeeld aan databasesynchronisatie en replicatie, maar ook aan diverse uitwijkmogelijkheden. Denits uptime is door de toepassing van deze technieken al jaren nagenoeg 100 procent!

Garandeer de continuïteit van uw dienstverlening

Hoe voorkomt u downtime? Hoe vermindert u de impact als het toch optreedt? Hoe bent u zo snel mogelijk weer online? Lees in onze whitepaper hoe u samen met Denit de continuïteit van uw dienstverlening kunt garanderen.

Klantcases

Gerenommeerde bedrijven vertrouwen de hosting van complexe en bedrijfskritische applicaties en websites aan Denit toe. Bekijk onze klantcases en lees meer over de oplossingen die wij samen met onze klanten hebben uitgewerkt.

Uptimegarantie begint met een whiteboardsessie

Server clustering? Load balancing? Cloud? U wilt gewoon de beste oplossing voor uw omgeving. U heeft een cloud partner nodig die uw wensen vertaalt in een ijzersterk technisch en functioneel ontwerp. Oplossingen bij Denit leiden tot de snelste laadtijd in combinatie met de hoogste beschikbaarheid en veiligheidsstandaarden. Bovendien staan we voor een eerlijke en resultaatgerichte aanpak. Interesse? Vul hieronder uw gegevens in en maak direct een afspraak voor een gratis whiteboardsessie.