Schaalbaarheid

Denit ontwerpt alleen maar schaalbare cloud omgevingen. Vanzelfsprekend. Elke omgeving altijd op maat. Denit is maatwerk, zo simpel kan het zijn.

Virtual Datacenter

Zelf uw eigen virtuele infrastructuur opbouwen? Kies dan voor onze IaaS dienst Virtual Datacenter.

Virtual Server

De capaciteit van een Virtual Server kunt u naar wens uitbreiden of terugschalen.

Loadbalancing

Loadbalancing zorgt voor een betere performance en een hogere beschikbaarheid.

Schaalbare capaciteit

Een tekort aan capaciteit leidt tot performance verlies. Het bijschakelen van extra resources biedt veelal uitkomst, maar is daarnaast vaak een dure oplossing. Denit biedt slimme alternatieven om het uiterste uit uw bestaande resources te halen. Bij ons groeien uw resources mee met uw behoefte aan capaciteit. Op elk moment kunt u onbeperkt resources uitbreiden en desgewenst later weer terugschalen.

Virtual Datacenter: private capaciteit uit de Denit Cloud

Virtual Datacenter is de perfecte oplossing voor ICT professionals die op zoek zijn naar betrouwbare, veilige en flexibele servercapaciteit.

Klantcases

Een cloudomgeving moet altijd eenvoudig groei kunnen opvangen. Denit ontwerpt altijd alleen maar schaalbare cloudomgevingen. Bekijk onze klantcases en lees meer over de oplossingen die wij samen met onze klanten hebben uitgewerkt.

Schaalbaarheid begint met een whiteboardsessie

Proxies? Caching? Loadbalancers? Schaalbare capaciteit zonder verlies aan performance? U zoekt gewoon een betrouwbare cloud provider die schaalbaarheid als een vanzelfsprekendheid beschouwt. Wilt u meer informatie? Vul hieronder uw gegevens in en maak direct een afspraak voor een gratis whiteboardsessie.