Snelheid

Denit maakt uw webdienst gegarandeerd sneller. We maken gebruik van slimme technieken die ervoor zorgen dat u de maximale snelheid uit uw cloud omgeving haalt. We gaan de uitdaging graag aan.

Managed Hosting

Managed hosting zorgt voor optimale beschikbaarheid, snelheid en veiligheid.

Virtual Datacenter

Zelf uw eigen virtuele infrastructuur opbouwen? Kies dan voor onze IaaS dienst Virtual Datacenter.

Loadbalancing

Loadbalancing zorgt voor een betere performance en een hogere beschikbaarheid.

Private Cloud

Een Private Cloud biedt u maximale veiligheid, performance en controle.

Caching

Slimme caching technieken zorgen voor kortere laadtijden en meer snelheid.

CDN

Een Multi-CDN oplossing zorgt voor snellere internationale websites of applicaties.

Alles op het gebied van laadtijdreductie

Denit hanteert diverse toepassingen om de laadtijd van uw website of applicatie te optimaliseren. Naast caching technieken, loadbalancing en Content Delivery Networks (CDN) doen onze specialisten een beroep op SSL offloading, database query optimalisaties. Vanzelfsprekend worden hardware en software volledig afgestemd op uw applicaties.

Denit Cloud

Ons cloud platform is 100% Nederlands, redundant, gevirtualiseerd met VMware en permanent beschikbaar. We maken gebruik van SSD-caching in de hosts en Flash-caching op het storage platform om verkeer dat zich herhaalt extreem snel te serveren en vertragingen bij het wegschrijven te voorkomen. Op ons platform kunnen we grote hoeveelheden IOPS garanderen. En heeft u nog meer IOPS nodig? Dan is het altijd mogelijk om samen met u een oplossing op maat in te richten.

Optimaliseer de performance van uw dienst

Snelheid of performance van uw website of applicatie is één van de belangrijkste onderdelen om online succesvol te zijn. Benieuwd hoe u een optimale online performance voor uw eigen organisatie kunt realiseren? Download onze whitepaper gratis.

Klantcases

Veel bedrijven hebben hun webdienst sneller laten maken door Denit. Denit past slimme technieken toe die ervoor zorgen dat u de maximale snelheid uit uw cloudomgeving haalt. Bekijk onze klantcases en lees meer over de oplossingen die wij samen met onze klanten hebben uitgewerkt.

Online snelheid begint met een whiteboardsessie

Cloud oplossingen bij Denit leiden tot de snelste laadtijd in combinatie met de hoogste beschikbaarheid en veiligheidstandaarden. Wilt u samen met een van onze specialisten een optimale online performance voor uw website of applicatie realiseren? Vul hieronder uw gegevens in en maak direct een afspraak voor een gratis whiteboardsessie.