Veiligheid

Bij Denit heeft u geen last van hackers, indringers, DDoS-aanvallen en andere beveilingsissues. Onze geavanceerde security tools zorgen ervoor dat uw omgeving altijd optimaal veilig is.

 

Security. Veiligheid. Denit!

Managed Hosting

Managed hosting zorgt voor optimale beschikbaarheid, snelheid en veiligheid.

Anti-DDoS

Anti-DDoS dienst van Denit beschermt uw webdienst en reputatie.

Managed Security

Managed Security verbetert de beveiliging van uw cloud infrastructuur.

Private Cloud

Een Private Cloud biedt u maximale veiligheid, performance en controle.

ISO gecertificeerd

Wij stellen de kwaliteit van onze dienstverlening en de beveiliging van vitale informatie altijd voorop. Uw omgeving wordt beheerd door een gerenommeerde managed provider met een ISO 9001 en ISO 27001 certificering.

Veiliginternetten.nl

De beheerder van Veiliginternetten.nl, ECP, wenst een omgeving die voldoet aan alle veiligheidseisen. Daarnaast moet de omgeving aansluiten bij de gewenste performance zodat de site ook op piekmomenten optimaal presteert. Ook heeft ECP de wens om flexibeller en sneller te kunnen schakelen bij updates en incidenten.

Online veiligheid begint met een whiteboardsessie

DDoS-protectie? Netwerkscanning? Webapplicatiescanning? SSL? Managed VPN? U wilt gewoon de beste oplossing voor uw omgeving. U heeft een cloud partner nodig die uw wensen vertaalt in een ijzersterk technisch en functioneel ontwerp. Wilt u meer informatie over één van onze veiligheidsoplossingen en hoe dit binnen uw dienstverlening past? Vul hieronder uw gegevens in en maak direct een afspraak voor een gratis whiteboardsessie.