Docker

Maakt containers mogelijk

Tools

De beste technologie
Creëert containers die zich
binnen elke fase van
OTAP hetzelfde gedragen.

Cloud

Public cloud ondersteuning
Bijna alle public cloud providers werken met Docker – dat maakt een migratie makkelijker.

Heart

Docker + Kubernetes = ♥
Docker vormt het vehikel voor Kubernetes. Samen een geoliede machine.

Krijg containers onder de knie

Docker is dé technologie die containerisatie mogelijk maakt. Het toepassen van het principe van een ‘container’ was al wat langer mogelijk met allerlei verschillende technieken. Maar pas in de laatste jaren is er een mogelijkheid om al die technieken (die niet makkelijk onder de knie te krijgen zijn) simpel aan te spreken: Docker. Denit heeft Docker volledig omarmd.

Docker maakt het mogelijk containers te creëren die zich in elke fase van het OTAP-proces altijd hetzelfde gedragen. Het maakt dus niet uit op welke hardware of IT-infrastructuur ze draaien. Omdat vrijwel alle public cloud providers ook werken met Docker, zijn de containers eenvoudig te porteren. Dat maakt een migratie van en naar een andere omgeving of een ander platform een stuk makkelijker.

Docker en Kubernetes

Docker en Kubernetes is een veelgebruikte combinatie. Ze vullen elkaar perfect aan: Docker is het vehikel voor Kubernetes. Samen vormen ze een geoliede machine voor het bouwen en beheren van containers. Docker de rode loper, Kubernetes de rockster.

Wie denkt dat Docker hierdoor alleen voor grote, complexe organisaties interessant is, heeft het mis! De kracht van Docker zit hem in het feit dat Docker-containers ook op kleine schaal toepasbaar zijn. In een eenvoudige omgeving heb je soms niet eens een orchestration tool als Kubernetes nodig. Voor iedereen toegankelijk. Dat is de kracht van Docker.

Docker Swarm + Kubernetes

Benieuwd wat Denit voor u kan betekenen?

Wij beheren uw platform, zodat u zonder zorgen kunt ondernemen. Bij Denit zitten klantgerichtheid, proactiviteit en ontzorging in het DNA. Bekijk onze klantcases en lees meer over de oplossingen die wij samen met onze klanten hebben gerealiseerd.

Wij komen graag bij u langs

Graag ontmoeten we u voor een kop koffie om onze kennis over containers en Docker met u te delen. Zonder verplichtingen. Want bij Denit draait het allemaal om de juiste klik.

Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op.

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu