Kubernetes

Krachtige container management en orchestratie

Starship

Faciliteer snelle ontwikkeltijden
Sneller applicaties deployen en managen. U kunt meer en vaker releasen.

Cloud

Kubernetes is cloud-agnostisch
Inzetbaar in een private, public of hybrid cloud
of on-premise.

People

Populair in de markt
Container orchestrator
met sterke open source
community.

Wat is Kubernetes?

Kubernetes is een jong, maar rap groeiend platform voor het managen en orchestreren van gecontaineriseerde workloads, applicaties en diensten. Ofwel, een orchestrator. Google lanceerde dit platform in 2014. In relatief korte tijd is Kubernetes een daverend succes geworden. Dat komt mede door zijn sterke open source community.

Voordelen

Een groot voordeel van Kubernetes is flexibiliteit. Applicaties zijn bijvoorbeeld niet meer gebonden aan de Linux-versie van de server waarop ze actief zijn. Kubernetes is dus inzetbaar in een private, public of hybrid cloud of on-premise. ‘Cloud-agnostisch’ heet dat. Je kan dus overal je omgeving draaien.

Managed Kubernetes

Denit is expert op het gebied van Kubernetes en levert Kubernetes dan ook volledig managed. Dat betekent dat wij alles uit handen nemen wat nodig is om Kubernetes optimaal te kunnen gebruiken. Aanvullend beschikken wij over kennis van ondersteunende applicaties (bouwblokken) en zetten die kennis graag in voor onze klanten. Denit verzorgt de implementatie, het beheer en het onderhoud van alles wat nodig is om Kubernetes te kunnen draaien waardoor ontwikkelteams snel kunnen starten met het benutten van Kubernetes zonder diepgaande kennis te hoeven vergaren van de onderliggende infrastructuur en keuzes te hoeven maken v.w.b. de ondersteunende bouwblokken.

Hosting & Implementation

Denit beschikt over veel ervaring op het gebied van Kubernetes en heeft hierdoor best practices ontwikkeld voor wat betreft de architectuur van Kubernetes platformen. Voorafgaand aan de implementatie onderzoeken we of de behoeftes en doelstellingen passen in onze best practices. Wanneer dat niet het geval is dan verzorgen wij een implementatie geheel op maat.

Service & Support

Ons team van Kubernetes Certified Administrators staat altijd klaar om, ook telefonisch, ondersteuning te bieden die verder gaat dan alleen de infrastructuur. Wenst u een ondersteunende applicatie in te zetten of zoekt u er een die aansluit bij uw doelen, Denit helpt u hierbij.

Managed Kubernetes

Consulting & Training

Heeft u Kubernetes draaien maar vraagt u zich af hoe nu verder? Denit biedt een DevOps Workshops waarmee we helpen om CI/CD optimaal toe te passen met behulp van Kubernetes. We kijken naar de huidige werkwijze en adviseren hoe deze te optimaliseren. Bent u op zoek naar structureel advies, een sparringpartner, of training van het ontwikkelteam? Ook hierin kunnen wij voorzien.

De kracht van Kubernetes

  • Faciliteert snelle ontwikkeltijden – ideaal voor developers die veel nieuwe versies van applicaties releasen (CI/CD)
  • Automatisch schaalbaar
  • U hoeft zich niet meer druk te maken over lastige configuraties (van bijvoorbeeld netwerk of storage)
  • Executions in batch: Kubernetes kan uw batch- en CI-workloads beheren.
  • Self-healing: herstart, vervangt en beëindigt containers wanneer nodig
  • Geautomatiseerde rollouts en rollbacks

Benieuwd wat Denit voor u kan betekenen?

Wij beheren uw platform, zodat u zonder zorgen kunt ondernemen. Bij Denit zitten klantgerichtheid, proactiviteit en ontzorging in het DNA. Bekijk onze klantcases en lees meer over de oplossingen die wij samen met onze klanten hebben gerealiseerd.

Wij komen graag bij u langs

Graag ontmoeten we u voor een kop koffie om onze kennis over Kubernetes met u te delen. Zonder verplichtingen. Want bij Denit draait het allemaal om de juiste klik.

Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op.

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu