OpenShift

Geavanceerde containerisatie software van RedHat

Speedometer

Snel innovatieve oplossingen ontwikkelen
Moderniseer uw ontwikkelproces met de kracht van containerisatie.

Layers

Staan op de schouders van reuzen
Containerisatie platform
op basis van
Redhat en Docker.

Closed Lock

Nog uitgebreider dan Kubernetes
Met ingebouwde
security en
access control.

Sneller innoveren

Software bedrijven staan onder druk om sneller te innoveren, sneller naar de markt te gaan en de concurrentie voor te blijven – allemaal tegen lagere kosten. Maar vaak missen ontwikkelomgevingen de snelheid en flexibiliteit om bij te blijven. OpenShift van RedHat is een container applicatie platform waarmee software bedrijven hun ontwikkelproces en producten kunnen moderniseren en snel innovatieve oplossingen kunnen ontwikkelen.

‘Enterprise Kubernetes’

Kubernetes is een opensource container orchestratie platform dat is ontwikkeld door Google, en gebruikt wordt om op een schaalbare manier snel applicaties uit te rollen ongeacht het OS. Maar Kubernetes is niet altijd even makkelijk om mee te werken, zeker niet als het om het managen van container images gaat. Daarom gebruiken we ook OpenShift.

OpenShift - Screenshot

OpenShift is een set aan containerisatie software van RedHat, met als voornaamste product het OpenShift Container Platform. Kubernetes en Docker zijn een geïntegreerd onderdeel hiervan. Het maakt het managen van containers makkelijker. Kubernetes is dan wel de standaard, het is soms wat overweldigend. OpenShift onderscheidt zich hierin, o.a. door een ingebouwde security en access control en een overzichtelijke web-interface. Het is eenvoudig om OpenShift te integreren in een CI/CD pipeline, bijvoorbeeld in combinatie met het populaire Jenkins dat geïntegreerd is in het platform. Ook kunnen container images makkelijker worden gemanaged met OpenShift.

Het zijn kleine voordelen, maar die kunnen voor specifieke toepassingen een groot verschil maken. Voor de rest komt OpenShift ongeveer voor 85% overeen met Kubernetes. Doordat OpenShift wel wat uitgebreidere functies heeft dan Kubernetes, wordt het ook wel ‘Enterprise Kubernetes’ genoemd.

Hoe u uw containers ook wil laten managen, Denit heeft de kennis in huis om met elk groot containerisatieplatform aan de slag te gaan. We hebben natuurlijk ook de expertise voor OpenShift in huis.

Benieuwd wat Denit voor u kan betekenen?

Wij beheren uw platform, zodat u zonder zorgen kunt ondernemen. Bij Denit zitten klantgerichtheid, proactiviteit en ontzorging in het DNA. Bekijk onze klantcases en lees meer over de oplossingen die wij samen met onze klanten hebben gerealiseerd.

Wij komen graag bij u langs

Containerisatie heeft voor ons geen geheimen meer. Meer weten? Graag leggen we uit hoe wij te werk gaan met OpenShift. Zonder verplichtingen. Want bij Denit vinden we de klik met elkaar het allerbelangrijkste.

Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op.

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu