Welkom bij Denit

Hartelijk dank voor uw interesse in een Dedicated Server. XS4ALL heeft Denit geselecteerd als preferred supplier voor Dedicated Servers.

Unieke Dedicated Server actie

Als u aangeeft dat u ons heeft gevonden via XS4ALL, dan krijgt u uw server de eerste 3 maanden gratis of u krijgt een gratis Apple iPad mini 16GB WiFi!

Dedicated Server offerte?

Onze specialisten helpen u graag verder. Bel 020 337 1801 voor een offerte op maat.

Denit SpecialistEdwin Cornelissens, Managing Director

Een goed advies?
Onze specialist helpt u graag verder...
Bel 020 337 1801 of sales@denit.nl.

Bel mij terug

100% uptime

De uptime van ons netwerk is nagenoeg 100%, gemeten vanaf 2005 door een onafhankelijke partij! Wij zijn bijzonder trots op onze 3e plaats van de in totaal 534 gemonitorde hostingproviders. Vanaf 1 januari 2010 realiseren wij de magische uptime van 100%. Bekijk hier onze gerealiseerde uptime.

Managed hosting

Met managed hosting van Denit heeft u geen zorgen over de performance van uw server. Onze ervaren en technisch hooggekwalificeerde systeembeheerders nemen het beheer volledig van u uit handen. Ideaal als u een proactieve rol van uw provider wenst. Lees meer

Dedicated Server – de voordelen en specificaties

 

 • Dedicated Server op maat
  Iedere online omgeving is anders en iedere klant stelt andere eisen. Wij komen daarom graag persoonlijk met u in contact om de beste technologische oplossing samen met u te bepalen. Door onze ervaring zijn wij uitstekend in staat om voor ieder budget de beste oplossing te bieden.

  Wij gaan de prijsvergelijking met andere providers graag aan. Bel: 020 337 1801!
 • Linux – Windows – Plesk – Direct Admin
  Een Dedicated Server kent geen vaste configuratie, u kunt zelf de ideale mix tussen CPU’s, geheugen, en diskruimte kiezen. Stel uw eigen server zelf samen!

  U kunt kiezen uit Ubuntu, CentOS of Debian Linux en Microsoft Windows Server 2008R2 of 2012.

  Ook heeft u de keuze uit de twee meest populaire webinterfaces: Plesk of Direct Admin.

  Onze Dedicated Servers worden met name ingezet voor zware databases of applicaties. Voor sommige toepassingen blijft het gebruik van fysieke servers voor bepaalde onderdelen van uw platform verstandig of is het virtualiseren ervan zelfs onmogelijk.

  Desgewenst kunt u uw Dedicated Server koppelen aan uw cloudomgeving bij Denit.
 • Optimale kracht en prestaties
  U krijgt een eigen fysieke server. U maakt gebruik van de volledige capaciteit van de server, zonder dat de prestaties van uw websites en applicaties worden beïnvloed door andere gebruikers.

  Met een Dedicated Server haalt u alles uit uw applicaties, website en databases.
 • Beheer naar wens
  U kunt de server self-managed, semi-managed of full-managed afnemen.

  Tenzij u een full managed server, oftewel Managed Hosting, afneemt, heeft u root- of administrator toegang op uw server. U kunt de server naar eigen wens inrichten en configureren.

  Alle afspraken over onze dienstverlening leggen we duidelijk en exact vast in een ijzersterke SLA.
 • 24/7 hardware garantie
  Defecte hardware wordt 24/7 kosteloos vervangen door Denit engineers.
 • Ruim 15 jaar ervaring!
  Denit heeft al 15 jaar kennis en ervaring op het gebied van serverhosting. Onze medewerkers vormen de drijvende kracht achter het succes van Denit. Een ieder heeft passie voor ICT en denkt graag met u mee. Denit heeft een 24/7 helpdesk die echt helpt.

  Om kwaliteit en veiligheid te waarborgen werkt Denit op basis van ISO 9001 en 27001 standaarden.