Dutch Cloud gaat samen met Denit

Amsterdam, 14 maart 2017 – Main Capital investeert verder in de markt voor managed cloud solutions door businesscombinatie Denit en Dutch Cloud. Managed cloud provider Denit uit Amsterdam en cloud solution provider Dutch Cloud uit Hilversum slaan de handen ineen en vormen samen een leidende managed cloud solution provider in Nederland. Het doel van de samenwerking is het neerzetten van een sterk en solide bedrijf met een nog beter en bredere dienstverlening naar klanten.

Edwin Cornelissens (Managing Director bij Denit): “De samenwerking met Dutch Cloud zorgt voor schaalvergroting en een grotere schaal biedt allerlei voordelen voor onze klanten, zoals een hoger niveau van dienstverlening, een breder dienstenportfolio en nog meer aandacht voor klanten. De klant eist tegenwoordig garanties op het gebied van continuiteit en zekerheid. Met onze samenwerking beschikken we over nog meer getalenteerde mensen en nieuwe technologiën, waardoor beide ondernemingen steeds meer klanten een kwalitatief hoogwaardige en veilige oplossing kunnen bieden.”

Martijn van Zoeren (CEO en founder van Dutch Cloud): Dutch Cloud is leading in het bieden van echte cloud oplossingen. Sinds 2009 vormen high end compliance, security en opgebouwde expertise de basis voor waar we nu staan. Daarom is de samenwerking met Denit een logisch vervolg. Het biedt onze gecombineerde klanten(kring) een nog solider en beter uitgebalanceerd perspectief in termen van een gevarieerd productenpalet, hogere klanttevredenheid door extra aandacht en continuïteit voor de langere termijn. Ik ben dan ook zeer verheugd met de investering die Main Capital in deze samenwerking doet.”

Pieter van Bodegraven (Partner bij Main Capital): “Wij zijn erg enthousiast over deze samenwerking die onze groeistrategie volledig ondersteunt. Gezamenlijk kunnen Denit en Dutch Cloud nog betere dienstverlening leveren aan hun key focus klanten.”

Lees het volledige persbericht.

Recent Posts