Cloudsourcing

Outsourcing naar de cloud

Cloud Upload

Outsource uw IT naar de cloud
Denit heeft de juiste expertise en een track record van 20 jaar.

Cloud Download

Cloud migratie
Denit is uw single
point of contact.

People

Outsource uw automatisering
Maak uw IT overal benaderbaar voor flexibele werknemers.

Denit en cloudsourcing

Cloudsourcing staat voor het outsourcen van IT naar de cloud. Deze keuze wordt vaak uit strategische en financiële overwegingen gemaakt. Zo biedt cloudsourcing de mogelijkheid om beter te focussen op de kerncompetenties van de organisatie. Ook  geeft cloudsourcing de flexibiliteit die nodig om in te spelen op de wensen van een snel veranderende markt en kan sneller worden geïnnoveerd. Met cloudsourcing verschuiven kapitaalinvesteringen in hardware naar operationele uitgaven voor infrastructuur- en softwarediensten.  Denit is gespecialiseerd in twee aspecten van cloudsourcing.

On premise servers onderbrengen in de cloud

Hier kunt u meerdere redenen voor hebben: u wilt een betere omgeving voor onvoorspelbare loads, u wilt een meer flexibele omgeving, u wilt werken aan een multi-cloud strategie of u wilt internationaliseren. Wat uw reden ook is, Denit heeft essentiële ervaring met zulke migraties. Ongeacht welke cloud. Wij nemen uw zorgen uit handen en zijn uw single point of contact.

Benieuwd hoe we hierin te werk gaan? Lees alles over een cloudmigratie.

Outsourcing van kantoorautomatisering

Middels een virtuele werkplek (VDI of virtual desktop infrastructure) zorgen wij ervoor dat uw IT omgeving overal te benaderen is. Zo kunt u vanaf elke locatie of met elk device eenvoudig werken vanuit de cloud. Dit stelt uw medewerkers in staat om flexibel te werken en gebruik te maken van elk mogelijk device (BYOD). Denit is hierin uw single point of contact.

Benieuwd wat Denit voor u kan betekenen?

Wij beheren uw platform, zodat u zonder zorgen kunt ondernemen. Bij Denit zitten klantgerichtheid, proactiviteit en ontzorging in het DNA. Bekijk onze klantcases en lees meer over de oplossingen die wij samen met onze klanten hebben gerealiseerd.

Wij komen graag bij u langs

Laat u informeren tijdens een kopje koffie. Met een cloudje melk. We delen graag onze ervaringen. Zonder verplichtingen. Want bij Denit draait het eerst om de juiste klik.

Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op.

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu