Compliancy

Een professionele partij is continu compliant

Key

Uw data veilig volgens leidende standaarden
Voldoe aan de belangrijkste standaarden en wet- en regelgeving.

Linked

Strenge audits
Wij geloven niet in papieren werkelijkheden. Daarom laten we onze compliancy regelmatig toetsen.

Eye

Denit is geïnformeerd
Nieuwe wetgeving? Wij zorgen dat we eraan voldoen, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Geen vragen meer

Klanten verwachten dat u zorgvuldig met hun data omgaat en dat deze veilig is. Ook zijn er wettelijke eisen aan de omgang met bijvoorbeeld privacygevoelige gegevens. Het is daarom prettig om te weten dat uw cloud provider aan deze eisen voldoet, en dit ook kan bewijzen.

Wat doet Denit om compliant te zijn?

Wie de ontwikkelingen rond wetgeving in IT goed volgt, weet dat er regelmatig nieuwe wetten van kracht worden die cloud providers raken. We zijn altijd actief bezig om te voldoen aan die wetgeving. Ook relevante normen en standaarden worden door ons strikt nageleefd.

Uw diensten onderbrengen bij een professionele partij als Denit, betekent dat u vraagtekens wegneemt. De diensten die u bij Denit afneemt zijn volledig compliant conform de laatste wet- en regelgeving.

Denit dicht de keten

De maatregelen die we nemen voldoen aan de hoogste standaarden. Bij het invullen daarvan gaan we altijd een aantal stappen verder dan strikt noodzakelijk is. U hoeft in de meeste gevallen dus geen maandenlang traject in te gaan voor het regelen van een certificering of standaard – dat hebben wij al voor u gedaan.

Benieuwd wat Denit voor u kan betekenen?

Wij beheren uw platform, zodat u zonder zorgen kunt ondernemen. Bij Denit zitten klantgerichtheid, proactiviteit en ontzorging in het DNA. Bekijk onze klantcases en lees meer over de oplossingen die wij samen met onze klanten hebben gerealiseerd.

Wij komen graag bij u langs

Graag ontmoeten we u voor een kopje koffie om onze kennis te delen. Zo bent u meteen op de hoogte. Uiteraard zonder verplichtingen. Want bij Denit draait het eerst om de juiste klik.

Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op.

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu