Internationaal ondernemen

Denit helpt u wereldwijd schalen

World Globe

Content Delivery Network
Data altijd dichtbij de gebruiker, waar deze zich ook bevindt

Cloud

Public Cloud
Profiteer van Denit’s beheer van grote public clouds

User

Eén contactpunt voor 6 continenten
Denit is uw single point of contact, wereldwijd

Altijd dicht bij uw doelgroep

U wilt dat uw doelgroep wereldwijd zo dicht mogelijk bij uw content zit. Om echt internationaal te ondernemen, dient uw product dicht bij de eindgebruikers te staan. Hoe kan dat soepel zonder contracten met een nieuwe buitenlandse partij aan te gaan?

Internationale ambities

Als uw onderneming internationaal opereert (of die ambitie heeft), dan is het in veel gevallen wenselijk om uw website of applicatie vanaf meerdere locaties aan te bieden aan uw (potentiële) klanten. Denit kan u ondersteunen in uw internationale ambities.

Een overzicht van alle mogelijkheden:

CDN

Met een content delivery network staat uw (statische) content altijd dichtbij bij de eindgebruiker, waar deze zich geografisch ook bevindt. Het CDN wordt volledig beheerd door Denit, wij zijn dus uw single point of contact.

Public cloud

Public cloud-aanbieders als AWS of Azure zijn wereldwijd aanwezig en dat biedt flinke voordelen. U kunt elke markt bedienen doordat u optimaal gebruik kunt maken van de schaalbaarheid van deze diensten. Deze technologisch geavanceerde platforms bieden daarnaast voor elk mogelijke workload een oplossingen. Uiteraard nemen wij het volledige beheer voor u uit handen.

Lokale cloud partners

Heeft u een hele specifieke locatie in gedachten? Denit werkt wereldwijd samen met een groot aantal hosting partners. Hierdoor kunt u aanwezig zijn op bijna alle continenten ter wereld. En profiteert u van een duidelijke vaste investering per maand. U hoeft zich geen zorgen te maken over de communicatie met een derde partij. Denit is uw single point of contact.

Benieuwd wat Denit voor u kan betekenen?

Wij beheren uw platform, zodat u zonder zorgen kunt ondernemen. Bij Denit zitten klantgerichtheid, proactiviteit en ontzorging in het DNA. Bekijk onze klantcases en lees meer over de oplossingen die wij samen met onze klanten hebben gerealiseerd.

Wij komen graag bij u langs

Graag ontmoeten we u voor een kop koffie om onze internationale kennis en ervaringen te delen. Zonder verplichtingen. Want bij Denit draait het allemaal om de juiste klik.

Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op.

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu