Kostenbesparing

Total Cost of Ownership volledig in kaart

Clipboard Chart

Inzicht in indirecte kosten
Denit houdt rekening met de ‘verborgen’ kosten onder water, en is daar transparant over.

Calculator

Realistische verwachtingen
Proactief advies over kostenoptimalisaties, nu en in de toekomst.

Cloud

Efficiënte IT-infra
Waar nodig adviseert Denit over een multicloud-strategie voor de meest kostenefficiënte oplossing.

Veel verborgen kosten

In het berekenen van de TCO (Total Cost of Ownership) van IT-infrastructuur worden vaak zaken over het hoofd gezien. Want naast de directe kosten zijn er talloze indirecte kosten. Zie het als het topje van de ijsberg. Als u een TCO berekening maakt van uw huidige situatie, dan is het belangrijk dat u rekening houdt met beide kosten. Denk hierbij onder andere aan stroom, koeling, housing, licenties, backup, personeel, security, compliancy en verzekeringen.

Denit maakt voor u de TCO berekening voor uw nieuwe (hybride) cloud infrastructuur. Dit kunt u eenvoudig afzetten tegen de TCO van uw huidige situatie. Uiteraard ondersteunen wij graag in dit proces.

Hoe berekenen we de TCO?

Denit werkt met een framework voor het uitwerken van de TCO. Dit framework voorziet in een realistische verwachting van de kosten voor nu en in de toekomst. Daarnaast geven wij pro-actief advies over mogelijke kostenoptimalisaties.

Waarom Denit?

Wij voeren een multicloud-strategie en kunnen, afhankelijk van de situatie en de workload, de juiste cloudstrategie voor u uitwerken. We hanteren een vast all-in tarief voor managed services en rekenen ook een vaste prijs per maand voor onze Denit Cloud, zonder variabele kosten voor bijvoorbeeld dataverkeer. Mocht een public cloud onderdeel uitmaken van uw cloudstrategie, dan geven wij realtime inzicht in het verbruik, zodat u niet verrast wordt door hoge kosten.

Of het nu een enkele cloud omgeving betreft of mix van verschillende clouds, wij nemen de zorgen (en het beheer) voor u uit handen.

The Iceburg Principle

The Iceberg Principle: verborgen kosten – de percentages zijn slechts een voorbeeld.

Benieuwd wat Denit voor u kan betekenen?

Wij beheren uw platform, zodat u zonder zorgen kunt ondernemen. Bij Denit zitten klantgerichtheid, proactiviteit en ontzorging in het DNA. Bekijk onze klantcases en lees meer over de oplossingen die wij samen met onze klanten hebben gerealiseerd.

Kosten besparen? Eerst even kennismaken

Voordat we uw TCO bespreken, maken we graag eerst kennis onder het genot van een kop koffie. Het begint namelijk met een goede klik. Uiteraard zonder verplichtingen.

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu