Microservices / Serverless

De transitie naar een platformonafhankelijke toekomst

Files

Microservices
In combinatie met containerisatie kunt u makkelijk met deze segmenten schalen.

Cloud

Ultieme vrijheid
Uw bedrijf is
niet meer afhankelijk
van één cloud.

Like

Happy DevOps
Geen discussies meer
tussen developers
en operations.

Beperk fouten in code

In een monolithische IT-architectuur leidt een enkel foutje in de code al gauw tot een fout in meerdere diensten of functies. Door uw applicaties op te delen in kleinere ‘microservices’ beperkt u de impact van een menselijke misstap.

Wat zijn microservices?

Met microservices deelt u uw applicatie op in stukjes. Doordat ze zijn opgedeeld, wordt het makkelijker veranderingen te maken. Kleine stukjes code kunnen weer in containers gestopt worden zodat het bijvoorbeeld makkelijker wordt met deze segmenten te schalen.

Devs blij, iedereen blij

Microservices hebben veel voordelen. Het leidt tot betere prestaties van software omdat fouten makkelijker zijn te verhelpen en updates makkelijker kunnen worden uitgerold. Eindgebruikers zullen dat merken – op een positieve manier. Omdat de complexiteit van software flink is gereduceerd, kunnen ontwikkelteams zich veel beter focussen op specifieke functionaliteit. En ook niet onbelangrijk: microservices zijn makkelijk schaalbaar, waardoor groter dan verwachte loads makkelijk kunnen worden opgevangen.

De toekomst

Werken met microservices is de standaard. Denit voorziet dat microservices in de toekomst steeds vaker het beste tot hun recht komen in serverless infrastructuren. Denit helpt u met deze transitie naar de toekomst.

Benieuwd wat Denit voor u kan betekenen?

Wij beheren uw platform, zodat u zonder zorgen kunt ondernemen. Bij Denit zitten klantgerichtheid, proactiviteit en ontzorging in het DNA. Bekijk onze klantcases en lees meer over de oplossingen die wij samen met onze klanten hebben gerealiseerd.

Wij komen graag bij u langs

Graag ontmoeten we u voor een kop koffie om u te informeren over microservices en serverless computing. Zonder verplichtingen. Want bij Denit draait het allemaal om de juiste klik.

Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op.

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu