Performance

Time to first byte? Zo snel mogelijk

Starship

De snelste apparatuur in de markt
We werken met de nieuwste generatie hypervisors én storage (NVMe).

Speedometer

Meer dan IOPS
Denit richt zich op latency als belangrijke performance indicator.

Timer

Wees concurrentie te snel af
Verbeter uw
“time to first byte”.

Wanneer snel niet snel genoeg is

Is uw doorvoersnelheid of verwerkingstijd snel, maar niet snel genoeg? Het is confronterend om tegen de capaciteit van uw IT-apparatuur aan te lopen. Bij Denit hebben we daar geen last van, en u dus ook niet.

Latency als nieuwe performance indicator

Bij performance wordt al snel gedacht aan automatisering, horizontaal schalen, IOPS en high performance clusters. En lang was de doorvoersnelheid (zoals van een SSD), hét teken van performance. Dat zijn uiteraard belangrijke zaken. Maar bij Denit geloven we dat latency dé nieuwe performance indicator wordt. Het draait immers om de verwerkingstijd. Je kan bijvoorbeeld wel heel snel gaan praten, maar ondertussen heb je er wel lang over gedaan om te antwoorden. Daarin maakt Denit het verschil: we richten ons voornamelijk op de time to first byte. Want het wordt in steeds meer sectoren belangrijker om net wat sneller te zijn dan de buurman.

Snel, sneller, snelst

Om een uitstekende performance te kunnen garanderen is een innovatieve mindset nodig. We zijn bijvoorbeeld continu bezig met het testen en adopteren van nieuwe technologie om vooruit te blijven lopen op de klantvraag. We zien onszelf dan ook als early adopters.

Denit beschikt dus over de snelste netwerkapparatuur in de markt. We werken met de nieuwste generatie hypervisors én de nieuwste generatie flash storages (NVMe).

Benieuwd wat Denit voor u kan betekenen?

Wij beheren uw platform, zodat u zonder zorgen kunt ondernemen. Bij Denit zitten klantgerichtheid, proactiviteit en ontzorging in het DNA. Bekijk onze klantcases en lees meer over de oplossingen die wij samen met onze klanten hebben gerealiseerd.

Test vrijblijvend ons platform!

Geen woorden maar daden. Daar geloven we in bij Denit. Daarom heeft u de mogelijkheid om vrijblijvend ons platform te testen. Dan kunt u zelf ervaren wat we bedoelen met ’time to first byte’.

Wilt u de uitdaging ook aan gaan? Vul dan uw gegevens in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu