Piekbelasting

Wij vangen uw pieken op

Calculator

Betaalbaar pieken opvangen
Dit doen we middels autoscaling en caching.

Search

Goed voorbereid
Active monitoring om trends in piekbelasting te spotten.

Truck

Elke belasting de baas
Denit heeft de juiste resources klaarstaan, in bulk.

Onbezorgd over bereikbaarheid

Het komt meer dan eens voor dat een website eruit ligt omdat het de traffic niet aankan. Of dat uw interne systeem traag is omdat iedereen rond hetzelfde tijdstip opstart. Ook kan het zijn dat uw omgeving opeens flink dynamischer wordt doordat er veel functionaliteiten toegevoegd worden. Dit soort piekbelastingen moeten worden opgevangen – en dat is met de juiste kennis ook prima mogelijk. Denit zorgt ervoor dat uw IT-infrastructuur deze pieken wél aankan.

Hoe vangen wij pieken op?

Denit heeft enorm veel resources staan, zeg maar gerust in bulk. We helpen uw systemen zo te schalen dat ze de piek aankunnen. Dat doen we onder andere door auto scaling en/of door caching op de juiste plekken toe te passen. En dat maakt het ook betaalbaar!

Wij gebruiken vaak, maar niet uitsluitend, Kubernetes voor autoscaling. De beschikbaarheid van resources wordt continu gemonitord en indien noodzakelijk worden automatisch nieuwe instances (nodes in Kubernetes-vaktaal) aangemaakt.

Doordat we goed monitoren, kunnen we ook trends spotten. Daarmee maken we u meteen bewust van piekmomenten die u wellicht niet had voorzien. U zult bijvoorbeeld versteld staan wat een korte reclame doet voor de (on)bereikbaarheid van uw website. Zo behoeden we u voor onverwachte uitvallen.

Auto Scaling

Benieuwd wat Denit voor u kan betekenen?

Wij beheren uw platform, zodat u zonder zorgen kunt ondernemen. Bij Denit zitten klantgerichtheid, proactiviteit en ontzorging in het DNA. Bekijk onze klantcases en lees meer over de oplossingen die wij samen met onze klanten hebben gerealiseerd.

Wij komen graag bij u langs

Graag ontmoeten we u voor een kennismakingsgesprek om onze ervaringen te delen. Zonder verplichtingen. Want bij Denit draait het allemaal om de juiste klik.

Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op.

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu