Sneller software releasen

Ontdek uw ware potentie met continuous integration / continuous deployment (CI/CD)

Starship

Maak uw bedrijf flexibeler
Sneller reageren op vragen uit de markt met CI/CD en OTAP.

Bulb

Innoveer
Kleine stapjes leiden tot grote resultaten.

Tools

Advies voor de juiste tools
Denit neemt u bij de hand in deze cultuuromslag.

Voldoe aan moderne wensen

Klanten en eindgebruikers verwachten steeds meer functionaliteit. Grote updates brengen lange doorlooptijden met zich mee en daarbij ook veel gewenste ondersteuning vanuit klanten. U kunt daarnaast niet snel schakelen mocht een kleine update gewenst zijn. Om aan de veranderende vraag te kunnen voldoen zullen software bedrijven van de oude stempel een flinke cultuuromslag door moeten maken. Denit kan u ondersteunen bij continuous integration / continuous deployment (CI/CD) met de inrichting van een maatwerk OTAP-straat.

Wat is CI/CD

Continuous integration / continuous deployment is het constant en snel veranderen en aanpassen van code, waardoor je veel kleine releases krijgt. Zo evolueert uw product snel mee met de wensen van uw klant of de consument en kunt u eventuele onvolkomenheden snel verhelpen.

Denit CI CD

De infinite loop aan taken binnen CI/CD – waarin na een release de prestaties gemeten worden en waar nodig aangepast.

Hoe doen wij het

Wij hebben veel ervaring met software bedrijven. En CI/CD is u natuurlijk niet onbekend. Wat Denit dan brengt? We laten u stappen maken in het technische proces. Ongeacht of u werkt met al langer bestaande of nieuwe methodes. Zo zijn we uiteraard vertrouwd met de scrum-methodologie (zoals agile en werken in sprints) en bekend met Octopus Deploy en Gitlab. Daarnaast beschikken we over de technische kennis om een goed geoliede OTAP-straat in te richten, zodat CI/CD ten volste kan worden benut.

Voor partijen die nog niet zo werken of te maken hebben met legacy: weet wel dat CI/CD een flinke cultuuromslag betekent ten opzichte van de oude manier van werken. Daarom adviseren we u de best passende tools die we ook voor u kunnen implementeren.

Wij hebben al vaker met dit bijltje gehakt en weten welke tools op welke manier moeten worden ingezet. U hoeft niet zelf het wiel opnieuw uit te vinden.

Een boost voor uw bedrijf

CI/CD maakt software bedrijven minder statisch. U kunt sneller reageren op vragen uit de markt. U verhoogt dus de relevantie en bruikbaarheid van uw applicaties voor uw klanten. Kleine stapjes maken betekent ook minder risico nemen.

Veel bedrijven standaardiseren daarom in hun ontwikkelproces. Onze ervaring is dat deze bedrijven echt een boost krijgen als ze eenmaal met CI/CD gaan werken. Ze ontdekten hun ware potentie en ontwikkelden dingen waarvan ze niet wisten dat ze het konden. Daar doen we het voor!

Benieuwd wat Denit voor u kan betekenen?

Wij beheren uw platform, zodat u zonder zorgen kunt ondernemen. Bij Denit zitten klantgerichtheid, proactiviteit en ontzorging in het DNA. Bekijk onze klantcases en lees meer over de oplossingen die wij samen met onze klanten hebben gerealiseerd.

Wij komen graag bij u langs

Graag ontmoeten we u voor een kennismakingsgesprek om onze ervaringen te delen. Zonder verplichtingen. Want bij Denit draait het allemaal om de juiste klik.

Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op.

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu