VerSaaSen

Van legacy naar een SaaS-strategie

Timer

Verkort uw time to market
Klanten kunnen snel
met uw nieuwste
release aan de slag.

Calculator

Flink besparen
Bespaar op licentiekosten
door uw legacy-applicaties
te virtualiseren.

Clipboard Chart

Recurring revenue
Een nieuw businessmodel
met terugkerende
maandelijkse inkomsten.

Geen beperkingen meer

Software bedrijven die legacy applicaties verkopen zullen er vroeg of laat tegenaan lopen: de beperkingen van het businessmodel. Ontwikkelen duurt lang en klanten switchen mogelijk naar een andere aanbieder die sneller updates kan releasen. Het verSaaSen van uw applicaties voorkomt dit.

Waarom VerSaaSen?

Een SaaS-strategie helpt software bedrijven aan een ander businessmodel. U profiteert van maandelijkse terugkerende inkomsten in plaats van de eenmalige inkomsten.

Uw klanten zijn hier ook bij gebaat. Doordat u slechts één keer een verandering hoeft door te voeren in plaats van voor iedere klant, kunnen zij veel sneller met uw nieuwe technologie werken; de time to market wordt flink verkort.

As a Service

Denit kan u in veel gevallen ondersteunen bij het verSaaSen van uw product zonder aanpassingen in uw programmeercode. Met een knipoog zou u het ‘VerSaaSen as a Service’ kunnen noemen.

We virtualiseren uw legacy applicaties op een veilige manier zodat ook u een SaaS-strategie kunt uitrollen. U kunt dan bijvoorbeeld desktop applicaties vanuit een browser leveren. De applicatie blijft gewoon hetzelfde werken, maar wordt anders aan de eindgebruiker gepresenteerd. Dit is niet alleen veel gebruiksvriendelijker, maar u kunt hiermee ook enorm besparen op licentiekosten.

VerSaaSen

Benieuwd wat Denit voor u kan betekenen?

Wij beheren uw platform, zodat u zonder zorgen kunt ondernemen. Bij Denit zitten klantgerichtheid, proactiviteit en ontzorging in het DNA. Bekijk onze klantcases en lees meer over de oplossingen die wij samen met onze klanten hebben gerealiseerd.

Wij komen graag bij u langs

Meer weten? Graag maken we kennis met elkaar om een SaaS-strategie te bespreken. Zonder verplichtingen. Want bij Denit vinden we de klik met elkaar het allerbelangrijkste.

Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op.

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu