Klantcases

Hieronder kunt u een overzicht van onze klantcases vinden. Veel leesplezier.

Roxit

Als het gaat om proces- en informatiebeheer, is Roxit dé softwareproducent en IT-dienstverlener voor Nederlandse overheden. Roxit host haar SaaS-oplossing ondergebracht op de Virtual Datacenter omgeving van Denit.

PerfectView

Nederlands bekendste online CRM platform PerfectView kiest Denit als partner voor het hosten van haar SaaS applicatie.

Valk Solutions

Valk Solutions heeft haar ASPOS SaaS-oplossing ondergebracht bij Denit op een volledig redundante private cloud, verspreid over twee geografisch gescheiden locaties. ASPOS is een omnichannel retail platform speciaal ontwikkeld om nieuwe kansen ten volle te benutten.

GSMWEB.nl

GSMWEB.nl heeft haar cloud en ontwikkelplatform ondergebracht bij Denit. De omgeving is volledig redundant uitgevoerd over twee geografisch gescheiden locaties en wordt 24/7 beheerd door de engineers van Denit.

Veiliginternetten.nl

Veiliginternetten.nl heeft na een zorgvuldige selectie voor de managed hosting oplossingen van Denit gekozen. Het initiatief van het ministerie van Economische Zaken, het ministerie van Veiligheid en Justitie (NCSC) en ECP (Platform voor de Informatiesamenleving) geeft concrete antwoorden op actuele vragen en helpt Nederlanders veilig te internetten via computer, tablet en mobiele telefoon.

WOHI.nl

WOHI.nl vertrouwt de hosting van haar e-commerce platform aan Denit toe. Het betreft een krachtige fysieke infrastructuur met Redis en Varnish caching. De omgeving wordt 24/7 beheerd door Denit.

Aanbestedingskalender

Aanbestedingskalender vertrouwt de hosting van haar complexe bedrijfskritische aanbestedingsplatform aan Denit toe. Aanbestedingskalender is buitengewoon tevreden over hoe de samenwerking met zowel Denit, alsook met de software ontwikkelpartner verloopt.

Friks

Online marketingbureau Friks heeft ervoor gekozen om de websites en webshops van hun klanten te hosten op het managed hostingplatform van Denit. Friks is een full-service marketingbureau met een sterke online focus. Het bureau ontwikkelt websites en webshops, maar helpt hun klanten ook met uiteenlopende (online) marketing vraagstukken.

WebArchitects

WebArchitechts, een full service internetbureau, gespecialiseerd in het ontwikkelen van aantrekkelijke webshops en websites en interactieve marketingcampagnes, heeft haar fysieke serveromgeving ingeruild voor het innovatieve Virtual Datacenter platform van Denit.

Caesar Groep

De kernactiviteiten van de Caesar Groep zijn detachering, IT projecten, applicatiebeheer en consultancy. De Caesar Groep levert gespecialiseerde diensten waarmee een klant zijn rendement kan verhogen of zijn kosten kan verlagen. De Caesar Groep heeft haar fysieke serveromgeving, die werd gehuisvest in een eigen on-premise computerruimte, ingeruild voor het innovatieve Virtual Datacenter platform van Denit.

taxiID

taxiID heeft na een zorgvuldige selectie voor de virtual datacenter oplossing van Denit gekozen. Het bedrijf uit Amsterdam biedt online diensten aan meer dan 4.000 geregistreerde taxibedrijven in Nederland en daarbuiten, variërend van grote taxicentrales tot kleine zelfstandigen.

Zwitserleven

Zwitserleven, dé pensioenverzekeraar van Nederland, heeft haar fysieke serveromgeving ingeruild voor het innovatieve enterprise Cloud Computing platform van Denit.

Tricode

Tricode biedt haar klanten daarom applicatie lifecycle management en managed application hosting diensten aan waarmee gezorgd kan worden dat de applicatie gedurende zijn gehele levensloop blijft aansluiten op de zakelijke behoeften van de klant​​. Snel en continu.

dance4life

dance4life, de organisatie die samen met jongeren werkt aan een wereld zonder aids, heeft haar fysieke serveromgeving ingeruild voor het innovatieve enterprise Cloud Computing platform van Denit.