Tricode kiest voor Denit

Vandaag (8 november 2013) heeft Tricode haar samenwerking met Denit Hosting Solutions, één van de meest kwalitatieve managed hostingproviders van Nederland, openbaar gemaakt. Door de samenwerking met Denit is Tricode nog beter in staat om haar klanten op technisch vlak de wendbaarheid te bieden die vandaag de dag noodzakelijk is.

 

Applicatie ondersteuning gedurende de gehele levenscyclus
David Heinst, CTO bij Tricode, legt uit wat Tricode hiermee bedoelt: “Vanuit onze kantoren in Nederland en Macedonië, bedienen we een breed scala aan klanten en leveren we software- oplossingen die aan de specifieke eisen en zakelijke behoeften van de klant voldoen. Zodra we de software-oplossing hebben ontwikkeld, wordt de applicatie geïmplementeerd en in productie genomen. Voor de meeste applicaties echter houdt de software ontwikkeling hierna niet op.”

 

De steeds veranderende marktomstandigheden dringen nieuwe eisen op aan software- applicaties. David vervolgt: “Dit zorgt ervoor dat het ontwikkelingsproces zich meerdere malen herhaalt gedurende de levensloop van de applicatie, zowel voor updates als voor geheel nieuwe versies.”

 

Tricode biedt haar klanten daarom applicatie lifecycle management en managed application hosting diensten aan waarmee gezorgd kan worden dat de applicatie gedurende zijn gehele levensloop blijft aansluiten op de zakelijke behoeften van de klant​​. Snel en continu.

 

De samenwerking
Om tijdens de levensloop van de applicatie de prestaties en service levels hoog te houden, moet de software gehost worden op een betrouwbare infrastructuur en netwerk. “Met Denit kunnen wij onze klanten een schaalbare en redundante infrastructuur op maat bieden”, aldus David.

 

Met Denit heeft Tricode een strategische partner gevonden die een Virtual Datacenter (VDC) en diverse netwerk opties biedt waarmee Tricode op virtuele machines zelf hosting configuraties kan samenstellen en beheren binnen een overeengekomen bandbreedte van geheugen, CPU en opslagcapaciteit. David voegt hieraan toe: “Naast deze flexibiliteit, voldoet Denit aan onze certificeringseisen, beschikken ze over uitstekende data centers en biedt het bedrijf een flexibele SLA met goede ondersteuning. Dit alles tegen een concurrerende prijs.”

 

Edwin Cornelissens, CEO bij Denit over de samenwerking met Tricode: “Tricode helpt bedrijven concurrentievoordelen te verwerkelijken door software oplossingen te realiseren die naadloos aansluiten bij de zakelijke behoeften van de klant. Klantgerichtheid, professionaliteit en innovativiteit staan daarbij centraal. We zijn dan ook bijzonder trots dat Tricode ons heeft geselecteerd als hun preferred cloud hosting partner.”

 

Over Tricode
Tricode is een software ontwikkelbedrijf dat sinds 1999 Java ontwikkeldiensten verleent en softwareoplossingen op maat realiseert. Vanuit haar kantoren in Nederland en Macedonië, ondersteunt Tricode een verscheidenheid aan klanten en realiseert het software oplossingen die naadloos aansluiten op de specifieke eisen en zakelijke behoeften van de klant. Software oplossingen waarvan gebruikers houden.

 

Tricode blinkt uit in het ontwikkelen, implementeren, integreren en onderhouden van software oplossingen waarmee bedrijven de customer experience op digitale kanalen kunnen beheren en optimaliseren. Snel, continu en op maat.

 

Meer informatie is te vinden op www.tricode.nl