Bedrijfsuitjes 2018

Denit zet collega’s in het zonnetje
Deze zomer hebben we alle collega’s dubbel in het zonnetje gezet. Ter ere van de overname van Dutch Cloud heeft iedereen inclusief hun partners waanzinnige dagen in Rotterdam beleefd. En het jaarlijkse bedrijfsuitje was heter dan heet!

Rotterdam
Bij Denit zetten we onze werknemers op 1. Tegelijkertijd vragen we elke week nogal wat van ze. Indirect vragen we dus ook veel van hun partners. We vinden dus dat privé en zakelijk hand in hand moeten gaan. Daarom betrokken we ook de geliefden van onze collega’s in dit uitje ter ere van de overname van Dutch Cloud vorig jaar.

De tweedaagse tour door Rotterdam eind juni zullen velen niet gauw vergeten! Na een uitgebreide fietstocht en een walking dinner op zaterdag, een RIB-Experience op zondag (met een speedboot door de haven) en uitgebreid happen bij verschillende tentjes in de Markthal, hebben we de stad van alle kanten (en in allerlei tempo’s) mogen ervaren.

We’re on fire!
Dat het goed gaat met Denit, bleek uit het thema van het jaarlijkse bedrijfsuitje in september: we’re on fire! Dit werd nogal letterlijk genomen, want de twee collega’s die dit jaar het uitje mochten organiseren, Judith en Sven, kozen voor vuurspuwen.

In het Amstelveensebos leerden we onder begeleiding van een expert hoe we metershoog vuurballen konden spuwen. Een spectaculaire activiteit die uitstekend paste bij Denit: we hebben elkaar aangemoedigd, samen elkaars grens verlegd en iets compleets out-of-the-box ondernomen.

  

Na deze heftige sessie konden we wel een drankje gebruiken, en de cocktailworkshop in Zandvoort bracht de nodige verkoeling. Tel daarbij op dat we ondertussen ook nog een voet- of handmassage kregen en je begrijpt dat deze dag de ideale combinatie van relaxen en avontuur is geweest.

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu