Certificeringen ISO 9001 en ISO 27001 wederom verlengd

Met gepaste trots meldt Denit dat de certificeringen voor ISO 9001:2015 en ISO 27001:2013 weer met drie jaar zijn verlengd. De auditor van Dekra heeft alle processen wederom grondig onderzocht en geen kritieke afwijkingen geconstateerd. Voor het tiende jaar op rij voldoet Denit hiermee aan alle strenge eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging.

Met de verlenging van ISO/IEC 27001:2013 laat Denit zien dat ze alle noodzakelijke maatregelen heeft getroffen om processen en data maximaal te beveiligen. Klanten en partners kunnen zo voldoende waarborgen dat Denit gegevens op een veilige en verantwoorde manier verwerkt en opslaat. 

ISO 9001:2015 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagement van een organisatie waarbij de nadruk ligt op processen. Deze certificering helpt Denit om bedrijfsprocessen nog beter te beheersen en te verbeteren. 

Edwin Cornelissens, Manager Director bij Denit, is zeer verheugd met de verlengingen van ISO 27001:2013 en ISO 9001:2015. “Na een intensief audittraject is het altijd goed om te horen dat de certificeringen wederom zijn verlengd. De verlenging van de twee certificaten laat zien dat we informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement bij Denit serieus nemen. Bij de keuze voor een (managed) cloud aanbieder spelen de criteria kwaliteit en informatiebeveiliging een belangrijke rol en de verlenging van deze ISO-certificeringen laat zien dat Denit een betrouwbare en degelijke partner is.”

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu