Denit bedrijfsuitje 2017

Vrijdag 15 september was het weer zover! Het bedrijfsuitje van Denit!

Zoals ieder jaar was de activiteit goed geheimgehouden. De spanning en ideeën gonsden al een tijdje door het pand. Wat gaan we doen? Welke kleding past daar bij? Hoe moeten we rijden? Wordt het sportief of niet? Moeten we de weergoden lief aankijken of toch een binnen activiteit?

David en Laurens waren dit jaar de organisatoren en hadden, zo bleek, een perfecte mix gevonden voor dit jaarlijkse hoogtepunt!

De kick-off was in Grand Café XO in het centrum van Haarlem. Voor sommige een aha-erlebnis, aangezien hier een paar jaar geleden ook al geborreld en gegeten was na een bedrijfsuitje.  Toen iedereen present was, kregen we een uitgebreide uitleg en kon er daarna gestart worden met de wedstrijd. City Escape XXL; het doel was het als eerste kunnen openen van de kluis door middel van opdrachten op locatie en tussentijdse battles.

Dus zo gingen vier teams op pad, het centrum van Haarlem door. Met behulp van foto’s van de locatie, een stadsplattegrond, GPS en raadsels die opgelost moesten worden, konden we de juiste locaties vinden. De betreffende locatie was gekoppeld aan een opdracht welke uiteindelijk een cijfer als uitkomst gaf. Zodoende kon de code van de kluis uiteindelijk gekraakt worden.

Poeh, dat was nog niet altijd even makkelijk! De teams zaten elkaar op de hielen en iedereen kon zijn eigen kwaliteiten laten zien; Japanse puzzels werden in een keer opgelost, logische sommenreeksen werden gekraakt, creativiteit werd ingezet bij het maken van een ‘woord-foto’, het oriëntatiegevoel werd getriggerd en de scoutingkwaliteiten van sommige kwamen ook nog van pas! Helaas heb je altijd baas boven baas… Team 2 is de terechte winnaar geworden! Terwijl de overige teams nog buiten stonden te brainstormen en struggelen, zaten zij al aan het verdiende biertje!

Na het vieren van de overwinning en nog wat extra drankjes en een lekkere bittergarnituur voor iedereen om de tijd te overbruggen, kreeg het feest een vervolg in Michelinsterwaardig restaurant Fris. We gingen op chic!

Een voortreffelijk 5 gangen diner met een prachtig wijnarrangement volgde daar voor ons! Een culinaire belevenis. Iedereen heeft volop genoten. Was het niet genieten van het eten (hoogwaardig culinair vakmanschap en met liefde samengesteld; dat proefde je), dan wel was het genieten van de wijn (geserveerd door Thomás, perfect bij de smaken op het bord en explosief in de mond), dan wel genietend van het gezelschap van elkaar (harde lachsalvo’s wisselden zich af met serieuze (ICT)praat) dan wel genietend van de bediening (hoe toevallig dat dit Pim was?!).

Kortom een perfecte middag en avond! Het weer zat ons mee, altijd vrolijke en gezellige collega’s en de organisatie had het voortreffelijk bedacht en georganiseerd. De lat is weer hoger gelegd! Een uitdaging voor degene die het volgend jaar mogen organiseren….

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu