Denit en MVO

Denit probeert haar steentje bij te dragen aan een betere wereld door middel van MVO.

Denit is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van maatwerk cloud oplossingen. Sinds 1999 leveren wij betrouwbare en veilige cloud oplossingen en zorgen voor het beheer daarvan. Onze ruim 50 enthousiaste specialisten werken elke dag aan één doel: succesvolle en tevreden klanten. Iedere online omgeving is anders. Daarom geloven we in een persoonlijke aanpak richting de klant. Nuchterheid en hard werken kenmerken ons wellicht nog het meest!

Ruim 7 jaar geleden is Denit in contact gekomen met ITdonations. Sindsdien wordt ons afgeschreven IT apparatuur door ITdonations opgehaald, verwerkt en geschoond (uiteraard door middel van professionele dataverwijdering).  De opbrengst van de afgeschreven IT-apparatuur komt voor 100% ten gunste van het zelfgekozen goede doel.

Denit heeft als goed doel gekozen voor CARE. CARE zet zich met hart en ziel in om levens te redden en een toekomst te bieden aan mensen in nood, oorlog en armoede. CARE helpt de allerarmsten, in het bijzonder jongeren en vrouwen, om hun eigen leven te bepalen en een kans om te ontsnappen uit de vicieuze cirkel van armoede en afhankelijkheid.

De visie van CARE spreekt Denit erg aan; CARE streeft naar een wereld van hoop, tolerantie en sociale rechtvaardigheid. Een wereld waarin armoede overwonnen is en waarin mensen in waardigheid en veiligheid met elkaar leven.

De kernwaarden van CARE zoals Respect, Betrouwbaarheid, Toewijding en Kwaliteit zien we ook terug binnen onze eigen organisatie!

MVO. Because we care!

Lees hier meer over ons MVO beleid.

 

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu