Denit steunt jong cloudtalent

Met gepaste trots ontvingen wij eind september het predicaat ‘Investor in Young Cloud Talent’ van de Cloud IT Academy. We ondersteunen jong IT’ers om zich te specialiseren in cloudtechnologie terwijl ze ervaring opdoen op onze werkvloer. Zo investeren we niet alleen in de toekomst, maar bieden we jong talent ook de kans zich te ontwikkelen.

‘Investor in Young Cloud Talent’ is een gedeeld initiatief van stichting Cloud IT Academy en de Hogeschool Utrecht. Bedrijven die het predicaat dragen, nemen drie dagen per week afgestudeerde MBO-studenten met een IT-achtergrond in huis. Bij Denit leren deze jonge talenten ervaring opdoen op de werkvloer. Onder begeleiding van onze experts leren ze alles over het werken met de cloud. De overige twee dagen in de week volgen ze de duale HBO-opleiding System Network & Cloud Engineering om te werken aan hun theoretische onderlegging.

Investeren

Wij geloven in het investeren in de toekomst. Het huidige gebrek aan IT-personeel is een bekend probleem. Als ‘Investor in Young Cloud Talent’ helpt Denit om de cloudtalenten van morgen te trainen. Studenten kunnen bij Denit niet alleen rekenen op intensieve begeleiding maar ook op een meerjarig contract. Zo bieden we studenten de zekerheid die ze nodig hebben om zich te ontwikkelen.

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu