Denit uitje 2016

Het begint een jaarlijks terugkerend geluksmomentje te worden: tijdens ons bedrijfsuitje van afgelopen September was het wederom prima weer! De organisatie had besloten om dit jaar de bestemming bekend te maken in de vorm van GPS coördinaten wat een aantal mensen meteen voor een probleem stelde, maar gelukkig is er nog altijd de support afdeling die deze collega’s kon influisteren dat Googlemaps hier prima mee kan omgaan!

De eerste stop bleek een parkeerplaats naast de vernieuwde A1 bij het prachtige Muiden, wat de geruchtenmolen uiteraard meteen op gang bracht. Zou de eindbestemming Pampus zijn?

 

De wandeling door Muiden eindigde op de Herengracht, waarmee het duidelijk was dat fort-eiland Pampus in ieder geval voor nu de eindbestemming zou zijn.

Eenmaal aangekomen werden we meteen opgevangen door medewerkers van Bizon-events die ons naar een ontvangstruimte dirigeerden alwaar het programma voor die middag met ons werd doorgenomen. Het programma bleek te bestaan uit een fors aantal denk- en doe activiteiten waarbij zaken als ruimtelijk inzicht en probleemoplossend vermogen danig op de proef gesteld zouden worden.

 

Na een middag van puzzelen, bouwen en peinzend in de verte staren bleek al snel dat er één teamscore met kop en schouders boven de overige teamscores uitkwam. We kunnen er hier veel over schrijven maar de zelfvoldane gezichtsuitdrukking van teamlid Jan (te zien op de achtergrond van onderstaande foto) weet dit op zich al prima samen te vatten :

 

Jan is nét een tikkeltje te trots op de prestatie van zijn team.

Na wat snacks om de inwendige mens te versterken (en de bijbehorende zelfreflectie van de verliezende teams) werden alle teams weer samengevoegd in het bedrijfsomvattende Denit-team en konden we met de boot terug richting Muiden waarna we na een korte wandeling aan konden schuiven voor het afsluitende diner. De sfeer was (uiteraard!) optimaal, het eten was uitstekend en de drankjes smaakten prima!

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu