Denit gaat verder onder naam van Uniserver

Beste bezoeker,

We hebben belangrijk nieuws dat wij graag met u willen delen. Denit en Uniserver zullen gezamenlijk verder gaan onder naam van Uniserver. Met deze stap kunnen wij u als onze klant integraal vanuit één herkenbaar aanspreekpunt bedienen waarbij onze diensten optimaal op elkaar zijn aangesloten. Hierdoor blijven wij versnellen in de uitvoering van onze missie om dé specialist in hybrid cloud dienstverlening te worden.

Denit blijft onder de nieuwe naam Uniserver met hetzelfde vertrouwde team opereren vanuit onze kantoren in Amsterdam en Alkmaar. Als onderdeel van de integratie zullen wij de komende maanden alle klant- en dienstgerichte processen volledig op elkaar aansluiten. Uiteraard zullen wij u informeren wanneer een aansluiting uw dienstverlening raakt.

Over Uniserver

Uniserver bied een ecosysteem van partners waar we kennis gebieden bij elkaar brengen om de klant te ondersteunen in de steeds complexere cloudwereld. We helpen bedrijven met het migreren naar de juiste hybride cloud oplossing. Zo realiseren we kostenverlagingen met onze flexiblele prijsmodellen, leveren we passende security oplossingen en ondersteunen we digitale werkplekken via onze partners.

Vragen?

Mocht u naar aanleiding van bovenstaand bericht vragen hebben, dan verzoeken wij u contact op te nemen met uw vaste contactpersoon of via info@uniserver.nl.

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu