Terugblik 2016 en vooruitblik 2017

Ondanks de veranderende hostingmarkt is het afgelopen jaar weer een zeer succesvol jaar geweest voor Denit. Ons team heeft weer prachtige oplossingen mogen ontwerpen, inrichten en beheren voor haar klanten. Uit ons klantonderzoek blijkt dat u ons waardeert om onze proactieve houding en u ons echt ziet als uw Trusted Advisor. Dat is goed nieuws, want dat is precies wat Denit wil zijn. Ook in 2017!

Dankzij onze nieuwe aandeelhouder Main Capital hebben we onze kennis en ervaring van de ISV markt aanzienlijk vergroot afgelopen jaar. In 2016 hebben we veel software partijen geholpen met hun transitie van een “on-premise” naar een recurring SaaS model.

Het afgelopen jaar hebben we een aantal belangrijke stappen gezet om de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren. Zo hebben we bijvoorbeeld ons cloud platform vernieuwd en uitgebreid met snellere hosts en zijn we gebruik gaan maken van innovatieve en zeer snelle storage systemen van Tintri. Deze aanpassingen leiden tot een nog betere stabiliteit en performance van uw omgeving.

Bovendien hebben we ons cloud platform uitgebreid naar een tweede datacenter, waardoor we twin datacenter oplossingen kunnen aanbieden. Hiermee blijft uw webdienst gewoon online, zelfs bij uitval van een datacenter. Ook hebben we een multi-CDN oplossing gelanceerd, waarmee we uw website/applicatie wereldwijd aantoonbaar sneller kunnen maken.

Bijna vanzelfsprekend hebben we onze ISO 27001 en 9001 certificeringen voor het zesde jaar op rij gecontinueerd, waardoor we al jaren voldoen aan de hoogste kwaliteit- en veiligheidseisen. In 2017 gaan we onze certificeringen verder uitbreiden.

In oktober hebben we de eerste Denit kennissessie georganiseerd in de geWoonboot, met als doel om kennis met u te delen. Onder andere onze aansluiting op de Nationale anti-DDoS wasstraat is aan bod gekomen. Deze wasstraat zorgt ervoor dat ons netwerk – en daarmee uw omgeving – online blijft tijdens DDoS aanvallen. In 2016 hebben we wederom 100% netwerk uptime gerealiseerd. Stiekem zijn we best een beetje trots op onze tweede positie in de WHT-ranking van in totaal 446 gemonitorde hosters. Verder heeft onze collega Geurt zijn visie over Big Data verkondigd. In 2017 gaan we zeker weer een aantal interessante kennissessies organiseren.

In 2017 gaan we onze diensten ook aanbieden op de AWS (Amazon) public cloud. Ons team is volop aan het studeren en trainingen aan het volgen, met als doel om u straks optimaal te kunnen helpen met het ontwerpen, bouwen en/of beheren van uw platform op AWS. Wilt u meedraaien in één van onze pilots? Neem dan via e-mail contact op met uw accountmanager.

Zeer binnenkort zullen we ook onze website, online helpdesk en ons backend systeem vernieuwen.

Wij danken u hartelijk voor uw vertrouwen en wensen u een fijne jaarwisseling en een succesvol en veilig 2017.

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu