Zesde jaar ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd

Ondanks de veranderende hostingmarkt is het afgelopen jaar weer een zeer succesvol jaar geweest voor Denit. Ons team heeft weer prachtige oplossingen mogen ontwerpen, inrichten en beheren voor haar klanten. Uit ons klantonderzoek blijkt dat u ons waardeert om onze proactieve houding en u ons echt ziet als uw Trusted Advisor. Dat is goed nieuws, want dat is precies wat Denit wil zijn. Ook in 2017!

Recentelijk heeft Denit bovendien zijn ISO-certificering voor informatiebeveiliging (ISO 27001:2013) met succes verlengd. Tijdens de audit – uitgevoerd door Dekra – zijn geen kritieke afwijkingen op het IB-systeem naar voren gekomen. Hiermee voldoet Denit aan de strenge eisen op het gebied van informatiebeveiliging.

De standaard ISO/IEC 27001:2013 is de internationale standaard voor het management van informatiebeveiliging. Certificering volgens deze standaard is een erkenning dat de gecertificeerde organisatie de informatiebeveiliging goed heeft georganiseerd en geïmplementeerd.

Edwin Cornelissens, Managing Director bij Denit: “Als aanbieder van kwalitatieve managed hostingoplossingen is het van groot belang om met behulp van actuele certificeringen aan te tonen dat de online veiligheid en kwaliteit in alle opzichten gewaarborgd is. Denit behoort tot een beperkt aantal gerenommeerde hostingproviders in Nederland die gecertificeerd zijn volgens zowel de nieuwste ISO 9001- als de nieuwste 27001-standaard. Een mooie prestatie waar we best trots op zijn”.

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu