Zevende jaar ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd

Afgelopen week heeft Denit haar ISO-certificering voor informatiebeveiliging (ISO 27001:2013) en kwaliteit (ISO 9001:2015) met succes verlengd. Tijdens de audit – uitgevoerd door Dekra – zijn geen kritieke afwijkingen naar voren gekomen. Hiermee voldoet Denit – alweer voor het zevende jaar op rij – aan de strenge eisen op het gebied van informatiebeveiliging en kwaliteit.

De standaard ISO/IEC 27001:2013 is de internationale standaard voor het management van informatiebeveiliging. Certificering volgens deze standaard is een erkenning dat de gecertificeerde organisatie de informatiebeveiliging goed heeft georganiseerd en geïmplementeerd.

De nieuwe ISO 9001:2015 norm vraagt te kijken naar wie je bent als organisatie. Welke toegevoegde waarde lever je en wat zijn je bedrijfsrisico’s? Op basis daarvan beoordeel je wat benodigde maatregelen zijn. Belangrijk is dat het geheel samenkomt in een kwaliteitsmanagementsysteem dat ondersteunend is. Het systeem moet de organisatie en de medewerkers ondersteunen, maar het mag nooit leidend zijn!

Edwin Cornelissens, Managing Director bij Denit: “Als aanbieder van kwalitatieve managed cloud oplossingen is het van groot belang om met behulp van actuele certificeringen aan te tonen dat de online veiligheid en kwaliteit in alle opzichten gewaarborgd is. Zoals iedereen inmiddels wel weet, moeten bedrijven vanaf mei 2018 aan de General Data Protection Regulation (GDPR) voldoen. Veel van onze klanten hebben vragen rondom deze nieuwe privacywet. Denit is er inmiddels helemaal klaar voor om klanten persoonlijk advies te geven over het verbeteren van hun privacybescherming”.

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu