Loadbalancing

Loadbalancing zorgt voor meer snelheid en voor een hogere beschikbaarheid. Duidelijk twee vliegen in één klap dus. Wij zetten het voor veel klanten met succes in. Plan een whiteboardsessie en oordeel zelf.

Optimale performance & beschikbaarheid

Bij loadbalancing worden de bezoekers van een website of gebruikers van een applicatie verdeeld over verschillende servers. Als een server vanwege een storing of onderhoud uitgezet of herstart moet worden, heeft dit dus geen invloed op de beschikbaarheid van uw website of applicatie.

Blijf beschikbaar tijdens piekmomenten

Als de belasting (tijdelijk) toeneemt kan ‘de load’ verdeeld worden over de verschillende servers en indien nodig kan er eventueel tijdelijk een extra server worden bijgeschakeld om de piek in verkeer op te vangen.

Continuïteit & Performance

Hoe voorkomt u downtime? Hoe vermindert u de impact als het toch optreedt? Hoe bent u zo snel mogelijk weer online en hoe realiseert u een optimale performance? Lees het in onze whitepapers.

Klantcases

Veel klanten kozen voor Denit vanwege de expertise en oplossingen op het gebied van loadbalancing. Bekijk onze klantcases en lees meer over de oplossingen die wij samen met onze klanten hebben uitgewerkt.

Plan een whiteboardsessie en ga voor de beste oplossing

Iedere online omgeving is anders en iedere klant stelt andere eisen. Daarom gaan we voor een persoonlijke aanpak. Tijdens een whiteboardsessie stellen we concrete doelen voor uw online omgeving, zodat deze aan uw technische en functionele eisen voldoet. Voor nu en in de toekomst.