Colocatie

Denit biedt kwalitatieve en flexibele managed colocatie diensten aan vanuit haar eigen private suites in Amsterdam.

Ga voor Managed Colocatie

Denit biedt vanuit haar eigen private suites colocatie diensten aan in het KPN DC2 en het euNetworks datacentrum te Amsterdam.

 

Op een locatie naar keuze biedt Denit kostenefficiënte en veilige colocatie diensten aan voor uw hardware. Het premium Denit netwerk beschikt over een uptime van nagenoeg 100% en staat op de 2e plek qua uptime gemeten over 440 hosting providers.

 

Denit beheert haar eigen suites conform de ISO 9001 en 27001 standaarden. De kasten zijn voorzien van combinatiesloten om veiligheid te garanderen. Daarnaast is er een geavanceerd toegangsbeleid binnen onze datacenters, waardoor enkel gerechtigden toegang hebben tot de omgeving.

 

U kunt bij ons terecht voor een rack unit of een kwart, half of full private rack. Als maatwerk provider denken wij graag met u mee over opties als stroomverbruik, bandbreedte, locatie, connectiviteitsoplossingen en beheer van uw omgeving.

 

Heeft u hulp nodig bij de verhuizing van uw apparatuur of installatie van uw systemen? Ook dan staan wij graag voor u klaar.

Optimale prijs-kwaliteitverhouding

Wij bieden een uitstekend datacenter, een betrouwbaar en stabiel netwerk en messcherpe tarieven.

Self-managed

Bij afname van colocatie verzorgt Denit het datacenter en de uptime van het netwerk. U zorgt zelf voor uw hardware, de goede werking (installatie en beheer) van het besturingssysteem en uw applicatie. Op verzoek kan Denit hulp bieden om problemen op te lossen. Alle afspraken over onze dienstverlening leggen we duidelijk en exact vast in een ijzersterke SLA.

Kwalitatief hoogstaand datacenter

U heeft 24/7 geautoriseerde toegang tot uw apparatuur in ons datacenter.

Uw eigen hardware

U richt uw omgeving naar eigen wens in. U heeft zelf de volledige controle over uw omgeving. Desgewenst kunt u uw eigen hardware koppelen aan uw cloudomgeving bij Denit.

Eigen VLAN

Voor extra veiligheid leveren wij al uw IP adressen af binnen een eigen VLAN.

Ruime ervaring

Denit heeft ruime kennis en ervaring op het gebied van colocatie. Onze medewerkers vormen de drijvende kracht achter het succes van Denit. Een ieder heeft passie voor ICT en denkt graag met u mee. Denit heeft een 24/7 helpdesk die echt helpt. Om kwaliteit en veiligheid te waarborgen werkt Denit op basis van ISO 9001 en 27001 standaarden.

Geschikt voor iedere toepassing

In maten variërend van rack units (1U) tot complete 19” racks. Een zeer ruime hoeveelheid dataverkeer, stroom en koeling is altijd inbegrepen. Real-time inzage in verbruikt dataverkeer.

High available netwerk

Door de architectuur van ons netwerk is de uptime over de afgelopen jaren nagenoeg 100%, gemeten vanaf 2005 door een onafhankelijke partij!

Gratis testen!

Het is mogelijk om de snelheid en stabiliteit van ons netwerk vier weken te testen. Wij gaan de vergelijking met andere providers graag aan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Plan een whiteboardsessie en ga voor de beste oplossing

Iedere online omgeving is anders en iedere klant stelt andere eisen. Daarom gaan we voor een persoonlijke aanpak. Tijdens een whiteboardsessie stellen we concrete doelen voor uw online omgeving, zodat deze aan uw technische en functionele eisen voldoet. Voor nu en in de toekomst.