Dedicated Server

Jarenlange kennis en ervaring op het gebied van Dedicated Server hosting.

Optimale performance gegarandeerd

Een Dedicated Server geeft u gegarandeerde prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid. Desgewenst kunt u uw Dedicated Server koppelen aan uw cloud omgeving bij Denit.

100% uptime

De uptime van ons netwerk is nagenoeg 100%. Wij zijn bijzonder trots op onze 2e plaats van de in totaal 440 gemonitorde hostingproviders. Vanaf 1 januari 2010 realiseren wij de magische uptime van 100%.

Managed Hosting

Met managed hosting van Denit heeft u geen zorgen over de performance en veiligheid van uw server. Onze ervaren en technisch hooggekwalificeerde systeembeheerders nemen het beheer volledig van u uit handen. Ideaal als u een proactieve rol van uw cloud provider wenst.

Dedicated Server op maat

Iedere online omgeving is anders en iedere klant stelt andere eisen. Wij komen daarom graag persoonlijk met u in contact om de beste technologische oplossing samen met u te bepalen. Door onze ervaring zijn wij uitstekend in staat om voor ieder budget de beste oplossing te bieden.

Optimale kracht en prestaties

U krijgt een eigen fysieke server. U maakt gebruik van de volledige capaciteit van de server, zonder dat de prestaties van uw websites en applicaties worden beïnvloed door andere gebruikers. Met een Dedicated Server haalt u alles uit uw applicaties, website en databases.

Ruime ervaring

Denit heeft ruime kennis en ervaring op het gebied van serverhosting. Onze medewerkers vormen de drijvende kracht achter het succes van Denit. Een ieder heeft passie voor ICT en denkt graag met u mee. Denit heeft een 24/7 helpdesk die echt helpt. Om kwaliteit en veiligheid te waarborgen werkt Denit op basis van ISO 9001 en 27001 standaarden.

Linux – Windows – Plesk – Direct Admin

Een Dedicated Server kent geen vaste configuratie, u kunt zelf de ideale mix tussen CPU’s, geheugen, en diskruimte kiezen. Stel uw eigen server zelf samen! U kunt kiezen uit Ubuntu, CentOS of Debian Linux en Microsoft Windows Server 2008R2 of 2012. Ook heeft u de keuze uit de twee meest populaire webinterfaces: Plesk of Direct Admin.

Beheer naar wens

U kunt de server self-managed, semi-managed of full-managed afnemen. Tenzij u een full managed server, oftewel Managed Hosting, afneemt, heeft u root- of administrator toegang op uw server. U kunt de server naar eigen wens inrichten en configureren. Alle afspraken over onze dienstverlening leggen we duidelijk en exact vast in een ijzersterke SLA.

Voor zware databases of applicaties

Onze Dedicated Servers worden met name ingezet voor zware databases of applicaties. Voor sommige toepassingen blijft het gebruik van fysieke servers voor bepaalde onderdelen van uw platform verstandig of is het virtualiseren ervan zelfs onmogelijk. Desgewenst kunt u uw Dedicated Server koppelen aan uw cloudomgeving bij Denit.

24/7 hardware garantie

Defecte hardware wordt 24/7 kosteloos vervangen door Denit engineers.

Plan een whiteboardsessie en ga voor de beste oplossing

Iedere online omgeving is anders en iedere klant stelt andere eisen. Daarom gaan we voor een persoonlijke aanpak. Tijdens een whiteboardsessie stellen we concrete doelen voor uw online omgeving, zodat deze aan uw technische en functionele eisen voldoet. Voor nu en in de toekomst.