Hosted Desktop

Hosted Desktops zijn geavanceerde online werkplekken die altijd, overal, veilig en snel beschikbaar zijn. Verander de werkplekken van uw medewerkers in online werkplekken van de toekomst. Kies Hosted Desktops!

Geavanceerde online werkplekken oplossing

Denit levert voor u en uw medewerkers, voor elke bedrijfsgrootte, de juiste oplossing. Uw medewerkers krijgen een online desktop in de cloud. Alle benodigde bedrijfsapplicaties zijn op afstand benaderbaar en uw kosten zijn op voorhand inzichtelijk. Voor specifieke wensen helpen wij u graag met een maatwerkoplossingen.

Denit Desktop

De infrastructuur van onze online werkplekken bevindt zich binnen onze TIER3 datacenters, waar veiligheid en bedrijfszekerheid voorop staan. Daarnaast zorgen wij voor een beveiligde (SSL) VPN verbinding. Toegang tot uw data en applicaties is op deze manier altijd en overal veilig.

 

Flexibiliteit
Denit biedt u een hoge mate van flexibiliteit. Zo past u eenvoudig het aantal gebruikers en applicaties aan. We rekenen uw Hosted Desktops maandelijks met u af op basis van het daadwerkelijk gebruik.

 

Eigen look & feel
De huisstijl van uw organisatie kan Denit volledig laten terugkomen in uw online werkplekken.

 

Beheertool
Voor elk aanspreekpunt binnen uw organisatie heeft u de beschikking over de beheertool. Hierin kunt u zelf aanpassingen doen zoals: wachtwoorden resetten, gebruikers aanmaken of verwijderen, applicaties toevoegen, etc.

 

Tal van office applicaties beschikbaar
E-mail, tekstverwerking- en kantoorapplicaties worden door Denit onderhouden en beschikbaar gesteld aan alle medewerkers. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: MS Office, Exchange mail, Sharepoint, Lync en printsoftware.

 

Branchespecifieke maatwerk toepassingen
Op maat gemaakte applicaties worden ook beschikbaar gemaakt met de Denit Hosted Desktop omgeving. U heeft altijd veilig toegang tot bedrijfskritische toepassingen, zoals AFAS, Unit4 en Exact.

 

Wilt u weten wat Denit voor uw organisatie kan betekenen? Bel direct 020-3371801 of e-mail sales@denit.nl

 

Plan een whiteboardsessie en ga voor de beste oplossing

Iedere online omgeving is anders en iedere klant stelt andere eisen. Daarom gaan we voor een persoonlijke aanpak. Tijdens een whiteboardsessie stellen we concrete doelen voor uw online omgeving, zodat deze aan uw technische en functionele eisen voldoet. Voor nu en in de toekomst.