Hybride Cloud

Bij een hybride cloud oplossing combineert u twee verschillende cloud platformen om te profiteren van de voordelen van beide.

Het beste van twee werelden

Steeds meer grote en kleine bedrijven kiezen voor een hybride infrastructuur die de voordelen van zowel de private, public en on-premise cloud combineert. Dit biedt u de mogelijkheid om uw applicaties en workloads daar te laten draaien waar ze het best tot hun recht komen. Samen met u bepalen we graag welke cloudmix het beste past bij uw organisatie.

Twee omgevingen, naadloos geïntegreerd

Denit biedt een hybride cloud oplossing door een private cloud (in het datacenter of on-premise) te combineren met het huren van extra capaciteit uit de Denit cloud. De twee omgevingen kunnen naadloos geïntegreerd worden. U kunt servers snel en eenvoudig overzetten van uw private cloud naar de Denit Cloud of andersom.

Hybrid = lagere kosten

Bij Denit zijn we expert in het maximaliseren van kostenefficiëntie.

Zeer veilig

Kiest u voor een hybride omgeving, dan bieden wij veilige en betrouwbare uitwijk (disaster recovery) mogelijkheden

Voldoen aan uw wensen

Een combinatie van public en private cloud sluit vaak optimaal aan op de wensen van de afnemer.

Flexibility is key

De capaciteit kunnen we desgewenst eenvoudig uitbreiden en terugschalen.

Plan een whiteboardsessie en ga voor de beste oplossing

Iedere online omgeving is anders en iedere klant stelt andere eisen. Daarom gaan we voor een persoonlijke aanpak. Tijdens een whiteboardsessie stellen we concrete doelen voor uw online omgeving, zodat deze aan uw technische en functionele eisen voldoet. Voor nu en in de toekomst.