Multi-CDN

Denit maakt uw website of applicatie wereldwijd sneller beschikbaar. Gegarandeerd.

Wereldwijd sneller beschikbaar

Een CDN (Content Delivery Network) is een wereldwijd netwerk van servers dat kan worden ingezet om content via de snelste route aan de eindgebruiker te bezorgen. Met een CDN is het mogelijk om uw website of applicatie wereldwijd sneller beschikbaar te maken. Uw data wordt beschikbaar gesteld op een cluster van servers verspreid op verschillende continenten. Het CDN zoekt vervolgens de meest optimale route uit en stuurt de eindgebruiker door naar de server die het bestand het snelst kan serveren.

De snelste leverancier

De Denit Multi-CDN oplossing is het antwoord op de problematiek die een enkele traditionele CDN leverancier met zich mee brengt. Door het combineren van netwerken van meerdere CDN aanbieders in één groot netwerk biedt onze Multi-CDN oplossing de mogelijkheid om elke aanvraag te laten afhandelen door de snelste CDN leverancier in een bepaalde regio.

Maak uw internationale website sneller

Denit stelt bedrijven met haar unieke Multi-CDN propositie in staat om data op elke locatie ter wereld via het snelste CDN te serveren. Download onze whitepaper en krijg inzicht in hoe de Denit Multi-CDN oplossing uw bedrijf kan helpen.

Plan een whiteboardsessie en ga voor de beste oplossing

Iedere online omgeving is anders en iedere klant stelt andere eisen. Daarom gaan we voor een persoonlijke aanpak. Tijdens een whiteboardsessie stellen we concrete doelen voor uw online omgeving, zodat deze aan uw technische en functionele eisen voldoet. Voor nu en in de toekomst.