Pentest abonnementen

Het Denit pentest abonnement geeft invulling aan de wens van organisaties op periodiek testen uit te laten voeren door een etisch hacker, terwijl er ook een continu proces is ingericht om kwetsbaarheden, configuratiefouten en zwakke wachtwoorden op te sporen.

Bepaal zelf uw pentest

Met een pentest krijgt een organisatie niet alleen een momentopname, maar kan zij daarna ook aantonen dat bepaalde maatregelen geholpen hebben om kwetsbaarheden te verhelpen. Daarnaast zal Denit inzichtelijk maken of bepaalde issues leiden tot een afwijking van informatiebeveiligingsnormen.

 

Binnen het abonnement (vanaf 40 uur) kunt u ervoor kiezen om het urentegoed jaarlijks in te zetten voor een omvangrijke pentest. U kunt er ook voor kiezen om het urentegoed in delen aan te spreken, bijvoorbeeld wanneer er een nieuwe versie van een applicatie live gezet wordt, of wanneer er een grote wijziging in het netwerk heeft plaats gevonden.

 

Na een handmatige pentest zal de pentester een rapport met bevindingen, motivatie en aanbevelingen opleveren.

 

Denit garandeert dat de pentesten steeds door een andere etisch hacker worden uitgevoerd, zodat u er vanuit kan gaan dat er met een ‘frisse’ blik getest is. Hierdoor wordt tunnelvisie voorkomen en is er een grotere kans dat issues daadwerkelijk gevonden worden.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze pentest abonnementen? Bel direct 020 3371801 of via sales@denit.nl.

Plan een whiteboardsessie en ga voor de beste security oplossing

Tijdens een whiteboardsessie stellen we concrete security doelen op het gebied van beschikbaarheid, (data)integriteit en vertrouwelijkheid. Voor nu en in de toekomst.