Private Cloud

Denit heeft al meerdere Private Clouds ingericht en beheert deze ook met succes. Benieuwd naar de mogelijkheden? Daag ons uit voor een whiteboardsessie en u weet of dit voor u de juiste oplossing is.

Uw eigen Private cloud omgeving

Denit bouwt, uiteraard in nauwe samenspraak met u, uw persoonlijke Private Cloud omgeving. Met een Private Cloud behoudt u de volledige zeggenschap over uw cloud omgeving, zoals resource pools en storage clusters. Dient u te voldoen aan hoge veiligheid of performance eisen? Dan is een eigen Private Cloud omgeving wellicht de oplossing voor u. Wij adviseren u graag of een eigen Private Cloud platform past bij uw organisatie en toepassingen.

Klantcases

Voor onze klanten hosten wij vaak zeer bedrijfskritische applicaties. Op het moment dat het cloudplatform uitvalt, leidt dat direct tot omzet- en reputatieschade. Een stabiele, high-performance IT-omgeving is daarom een must. Om maximale beschikbaarheid, snelheid en veiligheid te garanderen richten wij volledig redundante private cloudplatformen in. Desgewenst verspreid over twee geografisch gescheiden datacenters. Bekijk onze klantcases en lees meer over de oplossingen die wij samen met onze klanten hebben uitgewerkt.

100% uptime

De uptime van ons netwerk is nagenoeg 100%. Wij zijn bijzonder trots op onze 2e plaats van de in totaal 440 gemonitorde hostingproviders. Vanaf 1 januari 2010 realiseren wij de magische uptime van 100%.

Voor elk budget een oplossing

Wij vermelden bewust geen tarieven op onze website. Iedere online omgeving is anders en iedere klant stelt andere eisen. Uw business case staat altijd centraal. Samen met u bepalen we de beste technologische oplossing. Wij denken graag met u mee.

High availability/performance

U richt uw eigen cloud in naar eigen wens. Uiteraard kan Denit u hiermee helpen. Denit heeft de ervaring en kennis in huis.

Datacenter redundante oplossingen

Bij uitval van onze hoofdlocatie kunnen wij uw ICT-omgeving ook over meerdere datacenters huisvesten.

Eigen ESXi hosts en storage

U richt uw cloud in naar eigen wens. U heeft zelf de volledige controle over uw VMware infrastructuur, zoals resource pools en storage clusters.

Hoge security compliance

Als er bepaalde eisen op het gebied van security worden gesteld dan zou een Private Cloud de beste oplossing voor u kunnen zijn. Denit adviseert u hier graag over.

Zelf toegang tot VMware vCenter

Desgewenst kunt uw omgeving volledig zelf beheren. U kunt dit ook aan ons uitbesteden.

Ruime ervaring

Denit heeft ruime kennis ervaring op het gebied van hosting. Onze medewerkers vormen de drijvende kracht achter het succes van Denit. Een ieder heeft passie voor ICT en denkt graag met u mee. Denit heeft een 24/7 helpdesk die echt helpt. Denit is één van de weinige VMware Enterprise Service Providers van Nederland en Denit is één van de eerste partijen die het waarmerk VMware vCloud Powered mag voeren. Om kwaliteit en veiligheid te waarborgen werkt Denit op basis van ISO 9001 en 27001 standaarden.

Plan een whiteboardsessie en ga voor de beste oplossing

Iedere online omgeving is anders en iedere klant stelt andere eisen. Daarom gaan we voor een persoonlijke aanpak. Tijdens een whiteboardsessie stellen we concrete doelen voor uw online omgeving, zodat deze aan uw technische en functionele eisen voldoet. Voor nu en in de toekomst.