Twin Datacenter

Zorg voor maximale beschikbaarheid van uw bedrijfskritische applicaties. Nooit downtime, zelfs niet bij uitval van een datacenter.

Uw omgeving op meerdere locaties actief

Bij Twin Datacenter wordt uw IT-omgeving verspreidt over twee datacenters met real-time datareplicatie via een redundante glasvezelring. Uw omgeving is op beide locaties actief. Hierdoor kan een uptime van 100% gerealiseerd worden. Zelfs uitval van een compleet datacenter heeft geen downtime tot gevolg.

Een RTO & RPO van nul

Een Twin Datacenter oplossing zorgt voor een RTO (Recovery Time Objective) en RPO (Recovery Point Objective) van nul (0)! Dat wil zeggen: 100% uptime en geen dataverlies in geval van uitval van uw IT-omgeving op een datacenterlocatie. Twin datacenter is daarom bij uitstek geschikt voor de hosting van zeer bedrijfskritische IT-omgevingen.

Garandeer de continuïteit van uw dienstverlening

Hoe voorkomt u downtime? Hoe vermindert u de impact als het toch optreedt? Hoe bent u zo snel mogelijk weer online? Lees in onze whitepaper hoe u samen met Denit de continuïteit van uw dienstverlening kunt garanderen.

Klantcases

Voor onze klanten hosten wij vaak zeer bedrijfskritische applicaties. Op het moment dat het cloudplatform uitvalt, leidt dat direct tot omzet- en reputatieschade. Een stabiele, high-performance IT-omgeving is daarom een must. Om beschikbaarheid maximaal te garanderen richten wij volledig redundante cloudplatformen in, die verspreid staan over twee geografisch gescheiden datacenters. Bekijk onze klantcases en lees meer over de oplossingen die wij samen met onze klanten hebben uitgewerkt.

Plan een whiteboardsessie en ga voor de beste oplossing

Iedere online omgeving is anders en iedere klant stelt andere eisen. Daarom gaan we voor een persoonlijke aanpak. Tijdens een whiteboardsessie stellen we concrete doelen voor uw online omgeving, zodat deze aan uw technische en functionele eisen voldoet. Voor nu en in de toekomst.