Virtual Datacenter

Bouw snel en eenvoudig uw eigen virtuele infrastructuur (IaaS) en betaal naar verbruik.

Private resources uit de Denit Cloud

Met onze Virtual Datacenter – IaaS – dienst krijgt u de beschikking over een bepaalde hoeveelheid resources (CPU, geheugen en opslag) uit de Denit Cloud. Alle resources zijn exclusief voor u gereserveerd. Via een gebruiksvriendelijke online beheerportal kunt u zelf virtuele servers samenstellen en beheren. En u betaalt alleen de resources die u gebruikt, op abonnementsbasis. U hoeft zelf niet te investeren in kostbare hardware. Kortom: Virtual Datacenter is de perfecte oplossing voor ICT-professionals die op zoek zijn naar betrouwbare, veilige en flexibele servercapaciteit.

Proactief beheer

Bij Denit is het mogelijk om beheerdiensten op uw servers uit te laten voeren. Daarmee ontzorgen wij u op het gebied van updates, monitoring, veiligheid, back-ups en 24/7 service waar u op kunt rekenen.

Download

Behoefte aan meer achtergrondinformatie? Download gratis > ‘Virtual Datacenter: private capaciteit uit de Denit Cloud’.
IaaS capaciteit op maat

U kunt simpelweg de servercapaciteit (CPU, geheugen en opslag) uit de Denit cloud reserveren die u nodig heeft. En u betaalt alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt. We gaan de prijs- en performance vergelijking met andere cloud providers graag aan.

Optimale betrouwbaarheid

Wij bieden VDC aan vanuit ons eigen High Availability Cloud Computing platform. Self-healing hardware: uitval van een server in onze cloud heeft geen gevolgen (VMware HA). Uw Virtual Datacenter is hierdoor altijd en overal beschikbaar.

Professionele en persoonlijke support

Het team van Denit helpt u graag om uw project tot een succes te maken. Denit heeft een 24/7 helpdesk die echt helpt. Bij incidenten staat de deskundige beheerafdeling van Denit voor u klaar.

Maximale technische vrijheid

U heeft root toegang tot de server, en kunt de server naar eigen wens inrichten, configureren en beheren. U kunt het beheer mits gewenst natuurlijk ook uitbesteden aan Denit.

Gratis vier weken testen!

Het is mogelijk om vier weken te testen. Wij gaan de vergelijking met Private Clouds en andere cloud providers graag aan.

Totale controle via online beheerportal

VDC maakt gebruik van vCloud Director (VMware), een gebruikersvriendelijke webinterface, waarmee u zelf binnen enkele minuten virtuele servers kunt samenstellen, beheren en beveiligen. U heeft totale controle over uw virtuele serverpark.

Schaalbare capaciteit

Uw servercapaciteit groeit mee met uw behoefte aan capaciteit. Op elk moment kunt u servercapaciteit uitbreiden en desgewenst later weer terugschalen.

Kwaliteit, veiligheid en performance

Denit is ISO 9001 (kwaliteit) en ISO 27001 (informatiebeveiliging) gecertificeerd. Wij hanteren geen limieten op IOPS of andere restricties op harddisktoegang. We zorgen simpelweg dat er voldoende capaciteit is. Verder gebruiken wij SSD/ Flash caching om het harddisk verkeer dat vaker voorkomt extreem snel te serveren.

Milieuvriendelijk

Virtuele servers gaan uiterst efficiënt om met energie en hardware.

Eenvoudige migratie

Heeft u toegang tot VMware vCenter? Dan kunt u met een paar simpele handelingen uw VM’s migreren naar uw VDC bij ons. Heeft u geen toegang toegang tot vCenter? Dan kunt u het OVF bestand van uw server eenvoudig importeren in uw VDC bij ons. Denit biedt alle benodigde migratie-ondersteuning.

Betalen naar rato van gebruik

U betaalt alleen de resources (CPU, geheugen, opslag en virtuele netwerken) die u daadwerkelijk gebruikt. Geen hoge CAPEX investeringen meer in eigen hardware en andere randapparatuur, maar maandelijks betalen naar verbruik (OPEX).

Geen lange contracten

Denit hanteert een flexibel prijsmodel, en groeit zo altijd met u mee: onze contracten zijn dagelijks aanpasbaar.

Back-ups en snapshots

Naast file back-ups kunt u ook profiteren van snapshot faciliteiten. Het voordeel van een snapshot is dat zeer snel een volledige back-up (‘image”) van uw server teruggezet kan worden.

Geen customer lock-in

U zit niet noodzakelijkerwijs ‘vast’ aan een aanbieder.

Klantcases

Voor veel bedrijven heeft Denit een IaaS oplossing ingericht: een eigen virtuele infrastructuur en betalen naar verbruik. Bekijk onze klantcases en lees meer over de oplossingen die wij samen met onze klanten hebben uitgewerkt.

Plan een whiteboardsessie en ga voor de beste oplossing

Iedere online omgeving is anders en iedere klant stelt andere eisen. Daarom gaan we voor een persoonlijke aanpak. Tijdens een whiteboardsessie stellen we concrete doelen voor uw online omgeving, zodat deze aan uw technische en functionele eisen voldoet. Voor nu en in de toekomst.