Virtual Server

Uw business makkelijk en snel in de cloud? Een Virtual Server bij Denit: gewoon doen!

Capaciteit op maat met gegarandeerde prestaties

Moet uw website of applicatie altijd en overal snel bereikbaar zijn? Kies dan voor een eigen server. Met een eigen Virtual Server kunt u simpelweg de capaciteit (geheugen, processorkracht en storage) reserveren die u nodig heeft. En als u meer capaciteit nodig heeft, dan kunnen wij het direct uitbreiden en desgewenst kunt u het later weer terugschalen. Bij ons betaalt u alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt, op abonnementsbasis.

100% uptime

De uptime van ons netwerk is nagenoeg 100%, gemeten vanaf 2005 door een onafhankelijke partij! Wij zijn bijzonder trots op onze 2e plaats van de in totaal 440 gemonitorde hostingproviders. Vanaf 1 januari 2010 realiseren wij de magische uptime van 100%.

Managed Hosting

Met managed hosting van Denit heeft u geen zorgen over de performance en veiligheid van uw server. Onze ervaren en technisch hooggekwalificeerde systeembeheerders nemen het beheer volledig van u uit handen. Ideaal als u een proactieve rol van uw cloud provider wenst.
Virtual Server op maat

Een virtuele server kent geen vaste configuratie, u kunt zelf de ideale mix tussen geheugen, processorkracht en diskruimte kiezen. Zo kunt u zelf uw eigen virtuele server samenstellen!

Plesk of Direct Admin

U kunt kiezen uit de twee meest populaire webinterfaces: Plesk of Direct Admin.

Geen lange contracten

Denit hanteert een flexibel prijsmodel, en groeit zo altijd met u mee: onze contracten zijn dagelijks aanpasbaar.

Kwaliteit, veiligheid en performance

Denit is ISO 9001 (kwaliteit) en ISO 27001 (informatiebeveiliging) gecertificeerd. Wij hanteren geen limieten op IOPS of andere restricties op harddisktoegang. We zorgen simpelweg dat er voldoende capaciteit is. Verder gebruiken wij SSD/ Flash caching om het harddisk verkeer dat vaker voorkomt extreem snel te serveren. Omdat uw website of -applicatie op een eigen server staat, heeft u geen last van andere klanten op dezelfde server.

Milieuvriendelijk

Virtuele servers gaan uiterst efficiënt om met energie en hardware.

Lagere kosten

U betaalt alleen voor de capaciteit die u echt nodig heeft. In vergelijking met bijvoorbeeld een eigen fysieke server resulteert dit in lagere kosten.

Optimale betrouwbaarheid

Wij bieden virtuele servers aan vanuit ons eigen High Availability Cloud Computing platform. Self-healing hardware: uitval van een server in onze cloud heeft geen gevolgen (VMware HA). Uw virtuele server is hierdoor altijd en overal beschikbaar.

Korte oplevertijd

Desgewenst is uw server dezelfde dag nog online.

Back-ups en snapshots

Naast file back-ups kunt u ook profiteren van snapshot faciliteiten. Het voordeel van een snapshot is dat zeer snel een volledige back-up (‘image”) van uw server teruggezet kan worden.

Geen customer lock-in

U zit niet noodzakelijkerwijs ‘vast’ aan een aanbieder.

Schaalbare capaciteit

Uw virtuele server groeit mee met uw behoefte aan capaciteit. Op elk moment kunt u servercapaciteit uitbreiden en desgewenst later weer terugschalen.

Linux of Windows

U kunt kiezen uit Ubuntu 14.04 LTS, CentOS7 of Debian 7 Linux en Microsoft Windows Server 2012 of Windows Server 2016.

Professionele en persoonlijke support

Het team van Denit helpt u graag om uw project tot een succes te maken. Denit heeft een 24/7 helpdesk die echt helpt. Bij incidenten staat de deskundige beheerafdeling van Denit voor u klaar.

Maximale technische vrijheid

U heeft root toegang tot de server, en kunt de server naar eigen wens inrichten, configureren en beheren. U kunt het beheer mits gewenst natuurlijk ook uitbesteden aan Denit.

Gratis vier weken testen!

Het is mogelijk om vier weken te testen. Wij gaan de vergelijking met dedicated servers, shared hosting-accounts en andere cloud providers graag aan. Overtuig uzelf en vraag direct een gratis test server aan.

Klantcases

Veel klanten kiezen voor een Virtual Server: snel, schaalbaar en goedkoop! Bekijk onze klantcases en lees meer over de oplossingen die wij samen met onze klanten hebben uitgewerkt.

Vervang uw verouderde hardware

Download onze whitepaper en krijg inzicht of een Virtual Server, ofwel Cloud Server, geschikt is om uw verouderde fysieke hardware te vervangen.

Plan een whiteboardsessie en ga voor de beste oplossing

Iedere online omgeving is anders en iedere klant stelt andere eisen. Daarom gaan we voor een persoonlijke aanpak. Tijdens een whiteboardsessie stellen we concrete doelen voor uw online omgeving, zodat deze aan uw technische en functionele eisen voldoet. Voor nu en in de toekomst.