Over Denit

Denit is een managed cloud solution provider uit Amsterdam. Klantgerichtheid, proactiviteit en ontzorging zitten in ons DNA. Wij beschikken over ons eigen netwerk, VMware cloud platforms en zijn gespecialiseerd in diensten voor software bedrijven. Sinds 1999 leveren wij betrouwbare en veilige cloud oplossingen en het beheer daarvan. Onze ruim 50 enthousiaste specialisten werken elke dag aan één doel: succesvolle en tevreden klanten.

0

Opgericht

0 /7

Support

0 +

Medewerkers

0 %

Netwerkuptime

0 %

Data in NL

0

Waardering

Denit

Denit is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van maatwerk cloud oplossingen die maximaal bijdragen aan het succes van onze klanten. Wij doen dit volgens de hoogst mogelijke veiligheid- en kwaliteitstandaarden en de beste mensen. U kunt al onze oplossingen op abonnementsbasis afnemen: gewoon betalen naar verbruik. Dat is van deze tijd, net als onze ISO 9001 en 27001 certificeringen. Denit gelooft dat samenwerking leidt tot de beste resultaten.

Visie

In de dynamische softwaremarkt moet een software bedrijf snel kunnen reageren op veranderende marktomstandigheden. Software moet snel en efficiënt gereleased kunnen worden. Daarom geloven wij in specialisatie: een software bedrijf zou zich alleen bezig houden met het ontwikkelen en releasen van software. Ons specialisme is de infrastructurele zorgen van software bedrijven uit handen nemen. We helpen succesvol DevOps toe te passen, een CI/CD pipeline in te richten of ‘gewoon’ verschillende clouds te orchestreren.  Zo zorgt Denit voor een duidelijke strategie en focus.

Missie

Onze medewerkers kennen en begrijpen de uitdagingen waar software bedrijven mee worstelen. Onze affiniteit met software bedrijven maakt ons daarbij onderscheidend: we weten waar ontwikkelaars mee bezig zijn en wat hen beweegt. Denit heeft dan ook een bewezen track record bij het snel vertalen van typische uitdagingen naar krachtige en veilige oplossingen. Wij adviseren, bouwen en nemen platforms geoptimaliseerd voor software bedrijven graag in beheer. Denit ziet zichzelf als dé Trusted Advisor voor software bedrijven.

Persoonlijke aanpak

Iedere cloudomgeving is anders en iedere klant stelt andere functionele en technische eisen. Daarom geloven we in een persoonlijke aanpak door het stellen van doelen voor uw online omgeving zodat deze aan uw wensen voldoet.

Onze kernwaarden

Nuchterheid en hard werken kenmerken ons wellicht nog het meest. Onze kernwaarden geven niet alleen aan wie we zijn en waar we voor staan, maar ook wat onze klanten van ons mogen verwachten.

Klantgericht

Een persoonlijke relatie, daar draait het bij ons om. De beste resultaten door elkaar goed te kennen en samen te werken.

Innovatief

Wij spannen ons in om voorloper te zijn op het gebied van technische ontwikkelingen.

Kwalitatief

Wij investeren continu in de beste techniek en medewerkers en hebben jarenlange kennis en ervaring.

Duidelijk

Eenvoud en duidelijkheid in onze totale dienstverlening. Keep it simple!

Betrouwbaar

Wij maken waar wat we beloven. Veilige en betrouwbare hosting is wat we ambiëren.

Duurzaam

We zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en handelen daar ook naar. Klanten van Denit worden groen gehost.

Interesse in een samenwerking met Denit?

Heeft u interesse in één van onze cloud oplossingen, wilt u meer weten over onze organisatie of heeft u gewoon behoefte aan een vrijblijvend gesprek met één van onze specialisten?

Vul dan direct het formulier in.

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu