Over Denit

Denit is een managed cloud solution provider uit Amsterdam. Klantgerichtheid, proactiviteit en ontzorging zitten in ons DNA. Wij beschikken over ons eigen netwerk en VMware cloud platformen. Sinds 1999 leveren wij betrouwbare en veilige cloud oplossingen en het beheer daarvan. Onze ruim 50 enthousiaste specialisten werken elke dag aan één doel: succesvolle en tevreden klanten.

Denit is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van maatwerk cloud oplossingen die maximaal bijdragen aan het online succes van onze klanten. Wij doen dit volgens de hoogst mogelijke veiligheid- en kwaliteitstandaarden en de beste mensen. U kunt al onze oplossingen op abonnementsbasis afnemen: gewoon betalen naar verbruik. Dat is van deze tijd, net als onze ISO 9001 en 27001 certificeringen. Denit gelooft dat samenwerking leidt tot de beste resultaten.
0

Opgericht

0 +

Medewerkers

0 %

Data in NL

0 /7

Support

0 %

Netwerkuptime

0

Waardering

Visie

Traditionele businessmodellen verschuiven steeds meer naar IT-as-a-Service modellen door de opkomst van cloud computing. Denit werkt samen met haar partners die van een on-premise dienstverlener de transitie maken naar een rol als cloudpartij. Denit helpt haar partners met een unieke infrastructuur en technische ondersteuning. Denit wil ondernemers en IT-managers de mogelijkheid bieden om hun bedrijfsvoering en ICT te optimaliseren, zodat ze zich kunnen richten op hun kernactiviteiten en zodoende de productiviteit verhogen en de kosten verlagen.

Missie

Het maximaal bijdragen aan het online succes van onze klanten is onze missie.

 

Dit bereiken we door diepgaande expertise van complexe online omgevingen te combineren met specifieke klanteisen. Iedere online omgeving is anders en iedere klant stelt andere functionele en technische eisen. Daarom geloven we in een persoonlijke aanpak door het stellen van doelen voor uw online omgeving zodat deze aan uw wensen voldoet. Voor nu en in de toekomst.

 

Beschikbaarheid, snelheid, veiligheid, schaalbaarheid, ontzorging en kostenefficiëntie staan altijd centraal in onze dienstverlening.

Persoonlijke aanpak

Iedere online omgeving is anders en iedere klant stelt andere functionele en technische eisen. Daarom geloven we in een persoonlijke aanpak door het stellen van doelen voor uw online omgeving zodat deze aan uw wensen voldoet.

Onze kernwaarden

Nuchterheid en hard werken kenmerken ons wellicht nog het meest. Onze kernwaarden geven niet alleen aan wie we zijn en waar we voor staan, maar ook wat onze klanten van ons mogen verwachten.

Klantgericht
Een persoonlijke relatie daar draait het bij ons om. De beste resultaten door elkaar goed te kennen en samen te werken.

 

Kwalitatief
Wij investeren continu in de beste techniek en medewerkers. Jarenlange kennis en ervaring.

 

Betrouwbaar
Wij maken waar wat we beloven. Veilige en betrouwbare hosting is wat we ambiëren.

Innovatief
Wij spannen ons in om voorloper te zijn op het gebied van technische ontwikkelingen.

 

Duidelijk
Eenvoud en duidelijkheid in onze totale dienstverlening. Keep it simple!

 

Duurzaam
We zijn ons bewust van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en handelen daar ook naar. Klanten van Denit worden groen gehost.

Interesse in een samenwerking met Denit?

Heeft u interesse in één van onze cloud oplossingen, wilt u meer weten over onze organisatie of heeft u gewoon behoefte aan een vrijblijvend gesprek met één van onze specialisten? Vul dan direct het onderstaande formulier in.