Certificeringen

Bij Denit staat kwaliteit, (data)integriteit, beschikbaarheid en vertrouwelijkheid altijd centraal. Vanzelfsprekend.

Kwaliteit & veiligheid voorop

Wij stellen de kwaliteit van onze dienstverlening en de beveiliging van vitale informatie altijd voorop. Dit komt onder meer tot uiting in het feit dat onze organisatie, als één van de weinige cloud providers, zowel ISO 9001 als ISO 27001 gecertificeerd is.

ISO 9001

ISO 9001 is de internationale standaard voor kwaliteitsmanagement. Certificering volgens deze standaard is een erkenning dat we ons kwaliteitsmanagementsysteem goed hebben georganiseerd en geïmplementeerd. Het ISO 9001 certificaat hebben we in 2011 behaald.

ISO certificeringen

ISO 27001

ISO 27001 is de internationale standaard voor informatiebeveiliging management, gericht op het continu managen, beheren en verbeteren van informatiebeveiliging risico’s. Denit heeft de ISO 27001 norm geïmplementeerd voor haar datacenter-, dedicated-, cloud services en haar managed hosting diensten. Alle daarbij toegepaste en ondersteunende informatiesystemen en processen zijn uitgebreid geanalyseerd en getoetst op veiligheid, volledigheid en controleerbaarheid. Het ISO 27001 certificaat hebben we in 2014 behaald.

Uniek is dat Denit als één van de eerste hostingbedrijven in de Benelux is geaudit aan de hand van de meest recente, strengere norm: ISO 27001:2013 (voorheen ISO 27001:2005). Hiermee voldoet Denit aan de nieuwste eisen op het gebied van informatiebeveiliging.

ISAE 3402 type II

Denit heeft het ISAE 3402 type II rapport sinds 1 augustus 2019 in bezit. ISAE (International Standard on Assurance Engagement) 3402 is de internationale standaard voor uitbesteding. Wij vinden dat wij als ICT-dienstverlener daar minstens aan moeten voldoen. Een onafhankelijk bewijs daarvan is wel zo fijn voor onze klanten.

Gedurende minimaal zes maanden wordt in een audit door een accountant bekeken hoe wij omgaan met onze (klant)processen. Hoe behandelen we informatiebeveiliging en risicobeheer? Hoe wordt data opgeslagen? En hoe voorkomen we fraude?

isae_3402_type_2

Wij komen graag bij u langs

Graag ontmoeten we u voor een kopje koffie om onze kennis te delen. Zo bent u meteen op de hoogte. Uiteraard zonder verplichtingen. Want bij Denit draait het eerst om de juiste klik.

Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op.

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu