DHPA

Als gekwalificeerde cloudprovider is Denit natuurlijk lid van de DHPA, de Dutch Hosting Provider Association.

Trots lid van de DHPA

De DHPA streeft de hoogste kwaliteit na en verwacht ook dat alle leden dit doen. Deze branchevereniging voor de hosting- en cloudsector heeft kennisdeling en transparantie in de markt hoog in het vaandel staan. Dat past wel in ons straatje!

Ook heeft DHPA een Code of Conduct opgesteld. In deze gedragscode staat onder andere beschreven op welke wijze de deelnemers van de DHPA met hun klanten, hun personeel en met elkaar moeten omgaan, en hoe ze moeten omgaan met hun maatschappelijke verantwoordelijkheid en hun rol in de economie als geheel.

Notice and Takedown procedure

In 2008 hebben overheid, bedrijfsleven en belangenverenigingen – onder leiding van de NICC (Nationale Infrastructuur ter bestrijding van Cybercrime) – samen de gedragscode Notice and Takedown opgesteld. De gedragscode beschrijft hoe particulieren en bedrijven in de online sector omgaan met klachten over onrechtmatige inhoud op internet, zoals kinderporno, plagiaat, discriminatie en aanbod van illegale goederen.

Denit hanteert voor meldingen over onrechtmatige inhoud van haar afnemers de gedragscode Notice en Takedown, waarmee wij de belangen van rechtmatige content eigenaars beschermen en een bijdrage leveren aan het weren van onrechtmatige content van onze platforms en uit de maatschappij.

dhpa-logos_dhpa-logo-white_dhpa-logo-white

Wij komen graag bij u langs

Graag ontmoeten we u voor een kopje koffie om onze kennis te delen. Zo bent u meteen op de hoogte. Uiteraard zonder verplichtingen. Want bij Denit draait het eerst om de juiste klik.

Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op.

Van groei naar bloei
Lees nu onze whitepaper:
Groeikansen voor softwarebedrijven

Een praktisch overzicht van trends en ontwikkelingen.

Download nu